55 SQUARE METERS OF CHARM

TIP: KØB DINE JULEGAVER I AFTEN OG SPAR 20%

 photo 696858c1-ce99-4ce4-a2f7-1f27fb0277ae_zpsba19184f.png

AFFILIATE: Kähler Vægur | Muuto Pendel | Kobber Trådkurv | HAY Pude |  Eva Solo Pande | Royal Copenhagen Skål
Lyngby Vase | Verner Panton Flowpot Bordlampe | Käher Vase | Fuga Pale Bestik | Vipp Pedalspand

Jeg vil lige dele et lille tip med jer, som jeg selv har tænkt mig at benytte mig af. Magasin giver nemlig 20% rabat på næsten hele deres sortiment her til aften, og det er altså værd at tage med, hvis man (som mig) stadig mangler at få købt julegaver, eller hvis man måske bare trænger til at forkæle sig selv med noget lækkert. Jeg har samlet et lille udpluk af de gode tilbud her, men der er meget mere at komme efter, hvis I kigger ind forbi webshoppen. God juleshopping – nu vil jeg i hvert fald ind forbi og klikke lidt gaver hjem :-)

Translate: Just a little tip, this evening Magasin offers 20% off on most of their home collection. 

Mette.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

55 SQUARE METERS OF CHARM