POSTERS FOR THE KITCHEN

12 BEAUTIFUL CANDLESTICKS FOR CHRISTMAS

 photo 3d069ce6-866c-4885-a8b6-caad9a5007d4_zpsf72434ad.png photo c551c713-085c-420d-acb6-ef4b0b73a08b_zpsa61f4b75.png photo Skaeligrmbillede2014-11-16kl214842_zps14972245.png photo a9cbd55f-d820-463e-b163-f31bb2b47d9d_zpsc3b3a20c.png
AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 /12

Nu er der efterhånden ikke særlig længe til hverken første søndag i advent eller til den 1. december, hvor nedtællingen til jul for alvor går i gang. Det er stearinlysenes storhedstid, når de spreder lys og hygge i en mørk tid, og samtidig hjælper os med at tælle ned årets bedste aften (ja, jeg glæder mig!). Selv er jeg ikke så meget til de klassiske juledekorationer og adventkranse i gran, jeg foretrækker de lidt mere simple (og nemme) udgaver, som smukke lysestager heldigvis klarer ganske fint, hvilket jeg også har forsøgt at komme med lidt inspiration til i indlægget her. Jeg har allerede snakket om, hvordan min adventstage skal være her, og mit kalenderlys kommer nok til at stå i en af de tre første lysestager, dem har jeg nemlig alle har stående herhjemme. Jeg har bare ikke helt bestemt mig for, hvilken stage der bliver den heldige endnu ;-)

Translation: It’s almost time for the big christmas countdown and I just can’t wait. I love christmas, and in this post I have collected some of my favorite candlesticks for advent candles :-)

Mette.

(Image source: 1, 2, 3, 4)

8 COMMENTS

  • Vildt fine stager. Går selv med tanken om at lave nogle i cement :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er virkelig også gået i tænkeboks for at finde på den helt perfekte adventsdekoration i år. Budgettet er dog på mere eller mindre ingenting, så tror jeg vil lege kreativ med noget af det jeg har herhjemme i forvejen. Heldigvis kom I lige med en god omgang inspiration her. Tak! (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nr. 4 måtte gerne komme hjem til mig og bo, så fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh , hvor er der mange fine stager:-)
    Jeg holder mig til mine gode, gamle julestager og andet godt, som har fulgt mig gennem livet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Ved i hvor den fine vase med hyacinterne i er fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare rolig, Mette – du er ikke den eneste, der glæder sig til juleaften! Jeg er også allerede gået i julehumør og er ved at drive min kæreste til vanvid hehe. Selv har jeg skiftet fra den traditionelle julepynt og mere over i den simple, lyse – ja næsten minimalistiske julepynt de senere år. Og lige netop i år kan jeg mærke, at jeg er stærkt utilfreds med den julepynt, jeg har liggende, så dette indlæg var god inspiration! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea Sofie

    Ved du mon hvor kalenderlyset i den lille hvide kubusstage er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Jeg ved desværre ikke hvor det er fra, men har set noget lignende i Føtex :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

POSTERS FOR THE KITCHEN