ADVENT CALENDAR INSPIRATION

CHRISTMAS IS COMING

 photo Dias1_zpsc256859d.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Jeg tror altså snart, at jeg skal i gang med at pynte op herhjemme. Har I gjort det? Det har ikke været 1. advent endnu – og det føles også som om, at der er ekstremt lang tid til, men overvej det lige…. om en måned er juleaften ovre – og jeg har besluttet mig for, at jeg skal have det maksimale ud af julen i år på trods af opgaveskrivning og lange dage på arbejdet. Hvordan ser jeres julepynt ud? Jeg går med tankerne om, at jeg skal ud og købe lidt nyt og vil gerne have et nordisk udtryk, men stadig med noget varme i. Så nok lidt a’la det jeg har fundet på kollagen. Jeg er især vild med de søde nissemænd i træ! Hvordan skal jeres julepynt se ud? :-)

Translation: It seems like Christmas is so far away, but in one month Christmas Eve is actually over and I have promised myself to celebrate christmas a lot this year, so maybe I should start decorating soon. I actually think I have to buy some new and more modern decor for Christmas this year – and it will probably look something like the above collage I have made. I especially love those tiny elves in wood. Have you made your decoration for Christmas yet? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate-links.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ADVENT CALENDAR INSPIRATION