CHRISTMAS POSTERS

1. ADVENTS GIVE AWAY: FELIUS DESIGN

 photo fa2afe69-47fc-4640-9da9-c6bbf6c685de_zpse74c5a1b.png

Så blev det langt om længe 1. søndag i advent, og hvor har vi bare glædet os til at skyde vores adventskalender i gang! Vi har teamet op med nogle skønne virksomheder, som hjælper os til, at vi kan forkæle jer søde læsere hver søndag op til jul. Vi starter adventskalenderen ud med noget virkelig fint og unikt julepynt fra FELIUS Design. FELIUS Design er en ny dansk virksomhed, og med deres skarpe julekollektion NORR har de allerede indtaget mange danske hjem. Vi er faldet pladask for det flotte julepynt, som både består af juletræer, ophæng og ikke mindst de fine adventstal, som vi synes er en virkelig fin idé, hvis man gerne vil have en nem og stilren ‘adventskrans’. Derfor giver vi nu en heldig læser muligheden for at vinde et valgfrit produkt fra FELIUS Design, som kan hjælpe til at sprede lidt julestemning derhjemme.

For at deltage i konkurrencen er alt I skal gøre at finde det produkt, I allerbedst kunne tænker jer, fra FELIUS Designs webshop, og linke til det i kommentarfeltet. Vinderen trækkes i morgen mandag og får direkte besked på mail. Held og lykke.

Konkurrencen er slut og vinderen blev: Lisbet Ørts. Stort tillykke, vi har sendt dig en mail :-)

Translation: Sorry, this give away is for our Danish readers only. 

484 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS POSTERS