BLOG CHANGES

PARTY DECORATION

 photo party3_zps22552249.jpg photo party1_zpscf08eb08.jpg photo party5_zpse633dfd2.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg blev lidt inspireret af søde, sjove og altid glade Tine Strange, som forleden lavede et indlæg om festligt pynt. Og nu når det er fredag, så prøver jeg lige at gøre kunsten efter med nogle festlige inspirationsbilleder, som I forhåbentlig kan blive inspireret af, hvis I nu står og skal holde en lille (eller stor) fest. Jeg elsker selv pynt – det sætter lige prikken over i’et til enhver lejlighed – men jeg får sjældent selv sådan virkelig gået all in, når jeg holder noget. Det må jeg se at lave om på, for beundrer altid dem, der gør! Man kan jo lave et meste af sådan noget pynt selv, men hvis man nu er lidt fummelfingret eller ikke har tiden til det, så tjek lige udvalget ud på etsy.com. Man kan virkelig få meget til festlige lejligheder derinde, bla. de populære paper straws, guirlander, popcornsæsker, osv. Er I gode til at pynte op, når I holder noget? Kom endelig med jeres bud på lidt festligt pynt i kommentarfeltet! :-)

Translate: I got a bit inspired by the sweet (and funny) girl Tine Strange, who made a post about party decoration the other day. So here you have some festive inspiration. How do you decorate your home, when you’re having a party? :-)

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Lisa

  Hej piger. Jeg flytter i næste måned ind på et super fedt loftsværelse, men rummet har fire skrå vægge og jeg er derfor lidt lost med hensyn til indretningen. Tænkte på om I kunne lave et indlæg med inspiration til dette? Mvh. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er som om, det bare er alt for sjældent, at der rent faktisk er en lejlighed til at gå all-in på pynt og tema. Egentligt tragisk, for det er virkelig fint, og det er bare en ekstra dejlig oplevelse som gæst også. Måske man bare skulle kaste sig ud i det helt uden andledning en gang i mellem. Bare for sjov (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint indlæg! Virkelig mange fine ideer, som man helt sikker kan bruge!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLOG CHANGES