BARISTO FROM KÄHLER

WHAT I REALLY WANT

 photo Dias1_zpsadf42259.jpg

Hvor har jeg mange cravings for tiden! Her er de ting jeg brænder allermest for at få fingerne i. 1. Anton Corbijn plakaterne fordi de virkelig ville pryde mit soveværelse, det kunne ikke være dårlig at vågne op hver dag, til to meget inspirerende personer (hhv. Nelson Mandela og Kate Moss). Generelt savner jeg lidt mere “intellektuelt” kunst på mine vægge, kunst man kan sidde længe og filosofere over, hvilket jeg synes fotografier i højere grad opfylder end grafiske motiver, som jeg må tilstå at være ved at være lidt mættet af. Det er nok bare mig. 2. Kubus 1 stagen fordi den er smuk i sin enkelthed, og fordi jeg mangler den til at sætte sammen med mine andre stager. 3. Den smukke stol “Era Chair” designet af Michael Thonet, er til gengæld nok bare ønsketænkning, men ville dog være den perfekte skrivebordsstol. 4. Block Lampen fra Design House Stockholm fordi den er anderledes på en sej måde, og jeg tror lige jeg ville kunne få plads til den i min vindueskarm. 5. Kähler Bellino skålen fordi jeg roder alt for meget og er afhængig af en rodeskål, og en skål man kan sætte låg på, er jo intet mindre end genial og så er den virkelig smuk. 6. Krus fra Marimekko fordi jeg på det seneste har fået et meget ømt punkt for Marimekko’s porcelæn, som fremstår så robust og skrøbeligt på samme tid. Er helt vildt med det “uperfekte” mønster – så fint! 7. Digtsamlingen af Yahya Hassan fordi det er digteren alle snakker om og fordi jeg er blevet nysgerrig på hvad hypen bunder i. Pæn er den også. 8. Walderstens instagram fordi det ikke er nok for mig at følge ham på instagram. 9. Don’t Eat The Yellow Snow fordi det er en genial bog, som jeg netop har fået øjnene op for. Bogen minder en om de mest vise ord fra popsange man kender. Vildt inspirerende synes jeg. Tag et smugkig i bogen her.

Translation: This are the things I crave the most at the moment. 1. Posters by Anton Corbijn, 2. The Kubus 1 from By Lassen, 3. Era chair by Michael Thonet, 4. The Block Lamp from Design House Stockholm, 5. The Bellino bowl by Kähler, 6. Mugs from Marimekko, 7. The book Yahya Hassan (a Danish poet), 8. The book Walderstens Instagram, 9. The book Don’t Eat The Yellow Snow (wise words from pop songs).

Camilla Marie.

Photobucket

7 COMMENTS

  • Vi har lige fået 3 af de kähler skåle.. De er så smarte:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Yahya Hassans digtsamling er fantastisk. Intet mindre. Alle pengene værd. Det er uden tvivl det jeg ejer, jeg er gladest for at eje!
    Er vild med lampen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker Kubus stager! Og lampen er så fed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anika

    kan man bestille plakater dernde fra til dk nu for det kunne man ikke i nov/dec:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej gør de ikk? Det har jeg ikke lige taget højde for. Hvor irriterende, de er så fine :-(

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Clara

      Jeg havde faktisk lagt et af fotografierne i indkøbskurven i går, men fandt så ud af, at de kun leverer i Sverige. Øv!! Hvis du/I hører noget om levering til udland, så giv endelig lyd!! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg har prøvet at læse Yahya Hassan’s digtsamling, men jeg nåede kun til linje 3, da hans stemme blev ved med at ‘læse’ det op for mig og det gjorde bare at jeg ik kunne læse den, virkelig ærgerligt! Så mit råd er hvis du skal læse den, at du ik skal høre ham læse op fra den, fordi han har en meget speciel (irriterende i mit hovede) måde at læse op på.. Blot et lille råd :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BARISTO FROM KÄHLER