DIY: CONCRETE DIAMOND

AUTUMN

 photo Dias1_zpse40ed75a.jpg

1: Tæppe 2: Tekande 3: Termokrus 4: Garn 5: Lyshus 6: Lysestage

Hvis I spørger mig, så er det virkelig begyndt at være koldt. Men så har man til gengæld en god grund til at hygge med te, levende lys og ligge under et dejligt varmt tæppe, dagen lang.

Translate: According to me it’s already very cold. On the other hand the cold temperature is a good reason to lay under the blanket, with a cup of tea and candles.

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

  • Jeg er enig.. Der er begyndt at være ret koldt allerede:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa!

    Jeg har et spørgsmål til et af jeres ældre indlæg (undskylder på forhånd!)
    Jeg er gået hen og blevet pænt besat af kurven med te i viste i dette indlæg: http://homesick.nu/2013/04/kitchen-by-j-levau/
    Jeg er på en eller anden led overbevist om, at jeg så en tilsvarende kurv – hvis ikke denne – i EN ELLER ANDEN shop online igår, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor det var i dag! Typisk!
    Jeg er derfor nød til at spørge jer om hjælp – hvor kan man finde sådan én??

    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hejsa :-)
      Jeg ved ikke lige præcis hvor netop den trådkurv er fra, men jeg ved, at House Doctor har lavet nogle lignende (fx den her: http://housedoctor.dk/-/kitchen/storage/Sp0310) og dem kan du også finde på flere hjemmesider der sælger interiør. Du kan eventuelt google: Wire Basket House Doctor, Wire basket, trådkurv eller lignende, så kommer der i hvert fald mange forslag til, hvor man kan købe dem. Vi har også lavet et indlæg med trådkurve: http://homesick.nu/2013/09/trend-wire-baskets/

      Håber du kan bruge svaret til noget, og finder ud af det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CONCRETE DIAMOND