DREAMING OF: MOEBE FRAME

9 DIY PROJECTS FOR THE AUTUMN HOLIDAYS

 photo DIY_zpsf291ccdc.jpg

1. Opslagstavle af rionet HER2. Gratis print-selv billede HER og HER3. Betonlysestager HER
4. Marmoræske HER – 5. Plankebord HER og HER6. Læderknager HER7. Møbler af fundablokke HER og HER
8. Spejl med rem af bælter HER og HER – 9. Sjov med DYMO-labels HER, HER og HER.

YES, så er der dømt efterårsferie! Og til alle jer, der ikke har ferie, så må I altså undskylde at jeg sådan tværer det ud i jeres fjæs, men jeg synes den er ret så tiltrængt. Jeg burde ellers ikke rigtigt trænge til ferie, for jeg er jo nærmest kun lige startet på min kandidat – men pyha, man kan altså godt mærke, at niveauet er steget en del, og så skal jeg virkelig også lige vænne mig til pendlerlivet. Derfor vil jeg også nyde, at jeg nu har en uge til at få fikset alle de projekter, som jeg ikke får gjort så meget ved i hverdagene. Jeg har kastet mig ud i at male vores tarvelige, brune døre hvide herhjemme, og det pynter simpelthen så meget, men det tager godt nok også lang tid.. og vi har endda kun 4 døre! Haha. Men hvis I nu skulle have lyst til at kaste jer over nogle lidt mere interessante projekter end at male døre, så har jeg her samlet 9 idéer og/eller guides til nogle af de DIY-projekter, som vi tidligere har vist her på HOMESICK. Der er lidt for enhver smag; lige fra det lidt mere omfattende projekt med at bygge et spisebord, til det virkelig nemme, hvor man pifter diverse ting lidt op med DYMO-mærkater. Er der mon et af projekterne, I kunne finde på at kaste jer over? Eller måske I har gang noget helt andet her i ferien? Lad mig endelig høre – det er så hyggeligt, når vi kan inspirere hinanden :-)

Translate: The autumn holidays are here (at least here in Denmark they are..) and what a perfect occasion to have fun with some DIY projects! These are some of my favorite DIY’s, and maybe there’s also one for you to do this week? :-)

Mette.

16 COMMENTS

 • tina nymann

  Super fine ideer:-)
  Er lidt vild med en med DYMO på gamle flasker og beholdere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg synes også det ser så fint ud, og så er det virkelig nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for god inspiration, jeg tror jeg skal i gang med nr. 5, 6 og 8! Bliver spændende om jeg kan pull-it-off ligeså godt som jer ;-)

  God efterårsferie!

  /Caroline
  http://www.secondarysombre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan du helt sikkert – god fornøjelse! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Tak for nogle rigtig gode og sjove tips! Godt nok har jeg ikke ferie, men skal da prøve nogle af dem af alligevel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fortæl mere om dør-projektet!! :) har selv efterårsferie og verdens grimmeste døre, som jeg sukker efter at få gjort noget ved! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Der er ikke så meget at fortælle andet end at jeg har givet dem to gange hvid maling, og det gør simpelthen er kæmpe forskel i rummene! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kunne ellers godt bruge en guide til at male døre. Har fire styks i fyrretræ som kunne trænge til lidt hvid maling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tror ikke ligefrem jeg er ekspert på området, haha. Men med malertape, en god pensel og en malerrulle kommer du langt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 6 og 7 ville jeg gerne kaste mig ud i! Hvis jeg havde efterårsferie…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Håber du får tid til at kaste dig ud i dem en anden gang så :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige i dag modtaget de små metalæsker fra ebay, og klistret dymo mærker på til vitaminpiller, ligesom I viste :-)
  Og på torsdag kommer mine forældre med et plankebord de har lavet til mig. Jeg skal dog selv behandle det. Hvad har I behandlet jeres med? :-)
  Tak for god inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal bruge efterårsferien på at male og istandsætte en hel lejlighed! Min kæreste og jeg overtager nemlig vores nye andelslejlighed i morgen :-) det der med at male vægge og lofter bliver godt nok også lidt kedeligt. Lige så kedeligt som at male døre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for mange kreative idéer. Tror at jeg starter med at organisere badeværelset og bestille de fine flasker hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie-louise posgaard larsen

  Jeg er vild med dymo beholderne, både på shampoo og olivenolie.
  Og så skal jeg have ophængt min billedekollage i gangen med en ordentlig klat abesnot, igen!
  Jeg skal også have slibet og spraymalet min teak-nu-hvid-malet hyldes hyldeknægte, der skal være hvide.
  Godt at jeg har ferie fra mandag af ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DREAMING OF: MOEBE FRAME