RANDOM INSPIRATION #4

A LYNGBY FEELING

 photo Dias1_zps3149c052.jpg
Pris iflg. Illums Bolighus

Overskriften lyder nok mest af alt, som noget taget direkte fra The Julekalender, men efter at havde siddet og grublet over overskriften i adskillige minutter og ikke kommet på noget bedre, blev det altså bare ved “A LYNGBY FEELING”. Forleden da jeg var et smut i Bilka, gik jeg nærmest rutinemæssigt over for at kigge på deres potteskjulere, for min kat havde igen, igen, igen væltet en potteplante ned på gulvet. Jeg blev så glad da der på hylden stod disse lyngbyagtige vaser/skjulere til sølle 40kr. Går stadig og drømmer om en Lyngby vase, som jeg nok bliver nød til at placere et kattesikret sted, men indtil da kan jeg få glæde af denne smukke vase med samme riller. Billedet her snyder altså lidt, da det er taget ovenfra, men der er faktisk kun 2 cm forskel på lyngby vasen der måler 20 cm og bilka vasen på 18 cm.

De af jer der følger os på instagram (homesickblog), har måske allerede set et billede af vasen i aktion :-) (lokke lokke)

Skal I også et smut forbi Bilka eller vil I fortrække at lægge turen forbi Illums Bolighus?

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

 • Bilka vasen fås også i 6cm til 15kr.
  Se:
  Nulleris.blogspot.dk
  /Nuller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg nogle af de gamle, og så ville en ny lige meget hvad være forkert.

  Så der vil jeg faktisk sige at jeg ville tage den fra Bilka og spare lidt penge.. Hmm, gad vide om de har den i min Bilka. -Kan godt lide den måde du har brugt den på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan jeg godt se :-) Hvis der er “hus og have” i din bilka så tror jeg at de har den :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Elsker at følge jeres blog og synes at Bilka urtepotten er rigtig fin :-)
  Til de der vil have en Lyngbyvase, så er der to nyproduktioner i omløb – begge forhandles i Illums Bolighus. Hilflings koster kun 499 i 20 cm :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nok mere til “den ægte varer”.. Så skal der spares lidt op, men til gengæld holder den i årtier (hvis katten ikke vælter den ;D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Æv. Drønede i Bilka lige så snart, jeg fik fri. Men jeg kunne ikke finde den i min Bilka!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Lidt insider viden fra en Bilka medarbejder: De billige vaser kommer snart igen – de står i hvert fald klar på lageret i Fields :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg faldt for nylig over vasen i Bilka og skyndte mig at købe den hjem. Senere på dagen var jeg så heldig at finde et par ‘rigtige’ Lyngby vaser i mors gemmer på loftet. Alligevel måtte vi en tur i Bilka igen, for blev helt forelsket og den fra Bilka er så perfekte til grydeskeer på køkkenbordet, hvor man ikke ønsker en dyr vase der kan gå i stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM INSPIRATION #4