IKEA NEWS 2014

INSTA LATELY #3

 photo ins1_zpsd655cf45.jpg photo ins2_zpse6236df4.jpg photo ins3_zps5fd3f87e.jpg photo ins41_zps77fd59d2.jpg

Mange af jer følger os allerede på instagram (homesickblog), og det er bare super fedt! Vi følger altid igen (med mindre jeres profil er privat), da vi synes det er så sjovt at se alle jeres inspirerende billeder og samtidig få et indblik i hvem I er der ude bag skærmene. Det kan lyde lidt stalker-agtigt, og det er det nok også, men er det ikke det instagram er til for? :-D På instagram finder I billeder, som I ikke finder på bloggen. Næsten alle billederne tager vi selv, og vi bruger instagram til at poste billeder fra vores ydmyge hjem, spørge om jeres gyldne meninger, dele tips, nye køb og meget mere :-) Vi glæder os til at følge jer på instagram ;-)

Photobucket

6 COMMENTS

 • Ida

  Hej piger.
  Tak for en skøøøn blog med god inspiration!
  Jeg kan se, at en af jer har købt en lyskæde (billedet med lyskæde på hvidt sengetæppe). Så jeg vil lige høre hvilken, vedkommende har købt? Jeg synes, at der står til udendørs brug på alle dem, jeg finder. Men kan de også bruges indendørs?
  Hilsen Ida :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er købt af en læser her på bloggen, men det er den oversize lyskæde fra Frk. Mage, som vi har blogget om før :-) Hvis du søger på oversize lyskæde i søgefeltet, kan du finde et link til den. Og ja, det er også en udendørslyskæde, men du kan altså sagtens bruge den indenfor :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabi

  Hej, Hvor findes den lampe genbrugsbutik, der er på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder. Det af lamperne er lidt sjovt, fordi jeg ikke kan lade være med at sidde og kigge på hverenkel lampe. Det tager jo en evighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja det gør det og hvis du besøger butikken er der et rum mere spækket med lamper som der!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IKEA NEWS 2014