HALLWAY INSPO #2

PERFECT BLACK CHAIRS

 photo Dias1_zpsd04b41c7.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg er stor fan af Ikea, men det var egentlig ret tilfældigt, at jeg faldt over de her alt for lækre stole derfra. I nogle tilfælde hænger pris og kvalitet selvfølgelig sammen, men i løbet af de sidste par år, er Ikea blevet meget mere vovet i deres design – and i like it. Se bare de her stole… i mine øjne, er det altså perfekte, sorte stole! Jeg synes de er så fine, hver og en, men har især set mig varm på nummer 5 og så koster den kun 345 kr. Det er jo for godt til at være sandt! Mon ikke den kan bruges som en kontorstol?! Så har jeg nemlig en god grund til at købe den. ;-)

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

 • Nr. 5 frister mig, især, hvis den kan bruges som kontorstol. Nr. 3 må jeg bare eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er vildt mange gode ting i Ikea! Jeg har dog lige købt taburetten til min entre, og den er desværre slet ikke sort i virkeligheden. Nærmere brun. Men den er nemlig rigtig fint, så jeg må i gang med den sorte maling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv det er så træls, når billeder “lyver” :-( Men ja, så må du i gang med malingen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HALLWAY INSPO #2