FINT FØDSELSDAGSPYNT

A PERFECT SHAPE

 photo sofa1_zpsj9pohllh.jpg photo sofa2_zpstulvr2zl.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Jeg går og drømmer om en ny sofa, som skal være enkel, luftig og meget gerne uden chaiselong. Jeg har et ret ambivalent forhold til chaiselongsofaer, for det lille ekstra stykke, er jo så fandens rar, men særlig køn synes jeg altså ikke, den er :-D DERFOR har jeg forelsket mig i den her sofa fra IKEA, som hedder Söderhamn. Det smarte ved den er, som jeg ser det, at den er det dybere, end en almindelig sofa, hvilket gør, at chaiselongen sagtens kan undværes! ahem.. det bilder jeg mig i hvert fald ind ;-) Ikke desto mindre synes jeg også, den er vildt fin i designet; den er spinkel og har løse puder, hvilket jeg ret godt kan lide. Og så er jeg faktisk ret vild med, at man kan tage armlænene af og på, for den er faktisk også ret fin uden – som på det første billede, hvor den i øvrigt også er prydet med en masse personlige puder, hvor ser det dog fint ud :-)

Translation: I’m dreaming about a new couch and it has to be simple and without a chaiselong. I have a weird relationship to couches with chaiselongs because it’s so damn comfortable but I really don’t think it’s that pretty :-D That’s why I’ve had an eye on the Söderhamn couch from IKEA because the great thing about it is that it’s quite deep compared to other sofas, and tadaa! ..then you dont need a chaiselong, or at least that what I’m telling myself. Anyways, I think it has a beatiful design; so simple and I really like the loose pillows. What I also like about it is, that you can decide your self whether you’d like to instal the armrests – it actually looks stunning without them, like in the first picture and then I like all the personalized pillows the couch is decorated with. It just looks lovely.

Camilla Marie

12 COMMENTS

 • Kristina

  Åh den er jeg også helt forelsket i. De har lige haft verdens lækreste grå betræk til den, som lige er udgået :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej, er det rigtigt? Det var vel ikke lysegråt :-o

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg har den, og du kan SAGTENS undvære chaiselongen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK!
  Jeg står og skal flytte fra hus til lejlighed, så min store, lækre sofa kan jeg bare ikke have plads til. De sidste 14 dage har jeg haft sofa-krise, for det er enormt svært at finde en pæn sofa på budget. Den her havde jeg da totalt overset indtil jeg så billederne hvor den er i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   DET VAR SÅ LIDT :-D Fedt, at du kunne bruge indlægget. Jeg havde det præcis ligesom dig, lige indtil jeg så hvor fin den faktisk kunne se ud, hvis bare den er stylet rigtigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vi er vildt glade for den sofa – og især den ekstra dybde. Vi kan uden problemer have gæster sovende, fordi der er så god plads. Og den er i det hele taget bare fantastisk at slænge sig i :-). Ift armlæn skal du dog være opmærksom på, at der skal laves huller i siden af sofaen for at sætte dem fast. Så man kan godt tage dem af og på efter lyst, men har du først monteret dem første gang, vil der kunne ses huller i stoffet, hvis du tager dem af. Bare lige så det er med i overvejelserne. Men klar anbefaling herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Skønt at høre og godt lige at vide det med armlænene – det var jeg ikke opmærksom på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Høgsvig

   Kan du svarer på, om man vil kunne bruge den som sovesofa? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg har ikke selv erfaringer med den, men i følge Kristinas kommentar, så kan man i hvert fald sagtens have gæster sovende på den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er alle fire sofaer på billederne af modellen Söderhamn? Jeg spørger fordi jeg ikke umiddelbart kan finde de farver der er vist på billederne inde på IKEAs hjemmeside.
  Det er ellers virkelig en fin sofa :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja det er de, men jeg tror de skifter ud i farverne en gang imellem. En læser gjorde mig nemlig lige opmærksom på, at de lige havde haft den i en flot grå farve, som lige er udgået :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FINT FØDSELSDAGSPYNT