NYHED: KUBUS I KOBBER

TREND: OLD PHARMACY BOTTLES

 photo 2_zps1be9c031.jpg photo 3_zps5f5d6937.jpg photo 1_zps53ec0ced.jpg

Source: Caisa K, Coco Lapine, Pinterest

At bruge gamle apotekerflasker som en del af boligindretningen er en tendens, der dukker op flere og flere steder. Jeg synes de gamle flasker er super fine, og så har de noget karismatisk over sig med det fine brune glas. Ovenfor har jeg samlet en række billeder med inspiration til, hvordan de kan styles i forskellige sammenhænge. De to flasker på det nederste billede er faktisk dem Camilla Marie købte, da vi var på loppemarked for en måneds tid siden – de af jer, der følger os på instagram (homesickblog) har måske set, hvor fint de pynter på hendes hylde nu? :-) Jeg er fan og tror derfor også, at jeg selv vil kigge efter noget lignende næste gang, vi tager på “loppetur”. Hvad synes I om trenden – er I på, eller er det en tand for retro?

Mette.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Jeg er på- så næste gang jeg tager på loppemarked er det for at få sådan et par stykker med hjem- og en gammel chiffonflaske til mit badeværelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Vi må på jagt, men der plejer også at være mange af dem rundt omkring på loppemarkederne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fint – jeg elsker den slags “pyntegenstande” ;) Og så har de sådan en flot varm farve, der går super godt til hvid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  På flaskelandet.dk kan man få meget billige flasker! Også apotekerflasker. Vi har lige købt en hel sending hjem til ingen penge og de er så fine! Vi købte både apotekerflasker til at bruge som vandflasker og vaser, samt en masse olie-eddike flasker som er blevet pyntet med en masse fine retro dymo labels :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Looklab. 2. Starkies. 3. Uncommon Quarks. 4. Sukio. 5. Hemtrender. 6. For Interieur. 7. onbekend. 8. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYHED: KUBUS I KOBBER