BY KRISTOFER JOHNSSON

MINIMALIST MOVIE POSTERS

 photo 33845a14-00a1-49dd-849e-7d0d205d2d7b_zps8d8f5dc7.jpg

1. Inception2. Dirty Dancing3. The Prestige4. Vertigo5. Pulp Fiction6. Festen7. Django Unchained8. Gangs of New York

 photo 658d3a5d-96e8-47fc-8b4c-56306110ac0a_zpsc5c39dd0.jpg

9. American Beauty10. The 39 Steps – 11. Titanic12. Reservoir Dogs13. Psycho14. The Social Network15. Vertigo16. Forrest Gump

Jeg er blevet ret så vild med ovenstående plakater, der er minimalistiske remakes af klassiske filmplakater. De har lidt retro-vibes over sig, og så er de lige gjort lidt mere lækre og dekorative end de klassiske filmplakater, der som regel består af rigtige fotografier. Idéen om at have sine yndlings film til at pynte på væggen synes jeg er fin og sjov – det kunne især være fedt, hvis man havde sin egen hjemmebiograf (keep dreaming..) Alle de viste plakater er lavet af forskellige kreative kunstnere og kan købes på Etsy.com. Klik på filmtitlerne under kollagerne for at komme til forhandler.

Hvad siger I, kunne I finde på at hænge favorit-filmen på væggen? :-)

Mette.

Photobucket

12 COMMENTS

 • De er super cool! Favoritten må helt sikkert være Dirty Dancing :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er alt for cool..! Må straks sælge ideen til den bedre halvdel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er nemlig cool! Det tror jeg nu også sagtens du kan – min kæreste synes i hvert fald de var ret fede, men nu er han selvfølgelig også en rigtig film-nørd :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede! Alle sammen! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal vælge, men hvis de har Clockwork Orange, så bliver det den! Det må jeg lige undersøge..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt. Jeg er helt vild med ideen.. og mega fin hjemmeside… er lidt bange for, hvordan det skal gå dankortet, når jeg får tjekket den hjemmeside ordenlig ud. Spottede allerede nogle mega gode ting. Bliver der tillagt told osv på varerne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at du synes om indlægget :-)
   Etsy.com fungerer på mange måder lidt ligesom Ebay. Det sikreste er at betale via Paypal, der er en professionel onlinetjeneste til betaling og bruges over hele verden. Med hensyn til told skal du være opmærksom på om sælgeren er fra Europa eller ej. Er sælgeren fra Europa kommer der ikke told på varerne. Befinder sælgeren sig uden for Europas grænser kan der komme told på, hvis du handler for over 80 kr. Du kan nemt beregne, hvad du evt. skulle betale i told og importgebyr på Toldpriser.dk, hvis pakken skulle blive taget i tolden – her er der også mere info på toldreglerne.
   – Håber det besvarede dine spørgsmål, god fornøjelse med shoppingen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coola! Gillade speciellt nr 2! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • minimawall

  Hej allesammen

  Hvis i stadig er vilde med disse typer plakater, så tjek vores nye instagram ud : minimawall

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BY KRISTOFER JOHNSSON