LIVING WITH RETRO DETAILS

FRIDAY CRAVINGS

 photo f3887a8d-2bbf-4dda-bed0-eaca622a721e_zps5d4d459b.jpg

AJ LampeTræ RobotEames DSR stol“Kul” bloklysDesign Letters “K” krusRaumgestalt SkærebrætStrik PlaidMilk Lampe

En lille samling af de ting jeg går og drømmer om for tiden. Selvom jeg bor på forholdsvis få kvadratmeter skulle jeg sagtens kunne finde plads til dem alle, hvis de nu fik lyst til at flytte ind ;-) Særligt to styks Eames DSR stole ville pynte voldsomt i mit køkken. Både AJ og Milk lampen har jeg haft et godt øje til i lang tid, synes designet er alt for lækkert! Og så faldt jeg lige over disse sjove bloklys, der er udformet så de ligner kul – nu har jeg ikke set dem i virkeligheden, men umiddelbart synes jeg det ser ret fedt og råt ud. Hvad står øverst på jeres ønskeseddel pt.? :-)

Mette.

Photobucket

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVING WITH RETRO DETAILS