MINIMALIST MOVIE POSTERS

LIVING WITH RETRO DETAILS

 photo ret1_zps88b7f162.jpg photo redistor_zps8b561da5.jpg photo redistor2_zpse9e58ab7.jpg photo ret7_zps5433493d.jpg photo ret8_zps0005c429.jpg photo ret6_zps8c986fe2.jpg

Delicatissen

En sød læser har henvendt sig til os, for at spørge om vi ikke kunne vise nogle flere indlæg omhandlende retro – og det ka’ vi da! :-) Retro er ret undervurderet, så selvfølgelig skal vi da have lidt retro på bloggen. Denne bolig er stylet af Stadshem, og rummer efter min mening de fineste retrodetaljer. Billederne kan måske give lidt inspiration til hvad man kan holde øje med i den forestående loppemarkedssæson, hvis man ligesom jeg er en entusiastisk loppejæger ;-) Hvis I vil se flere billeder af lejligheden, kan I se dem ved at klikke HER.

Der er ingen tvivl om at jeg er stor retrofan, men hvordan har I det med retro? :-)

Camilla Marie

Photobucket

6 COMMENTS

  • Øv linkene virker ikke :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er absolut med dig der.. Retro er sagen!!! De her billeder er så cool!!! Hra fået en god idé eller to heraf:) TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tine_rask8@hotmail.com

    Hej Homesick:-), det var mig der efterspurgte retro-reportager (måske har flere efterspurgt det) – tusind tak, det er en super fed reportage. Håber der kommer flere retro-reportager i fremtiden.
    Rigtig god weekend fra Tine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at høre at det kunne bruges til noget :-) fandt også selv boligen utroligt inspirerende :-D Er sikker på at der nok skal komme noget lignende på et senere tidspunkt. God weekend til dig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINIMALIST MOVIE POSTERS