MIRROR ON THE WALL

FLASH JERES LOPPEFUND!

 photo R_rvig_loppemarked_5_zps6a0c3086.jpg

Billedet er lånt fra Lullaby og la la

Loppemarkedssæsonen står lige for døren, og vi skal derfor ha’ sat skub i vores loppefundskategori her på bloggen. Vi vil så gerne modtage billeder af jeres bedste loppefund, og dem har vi så tænkt os at sammensætte en række indlæg af. På den måde kan vi inspirere hinanden til, hvad man kan holde et vågent øje med på de forestående loppemarkeder. Vi håber, at I synes det er en ligeså god idé som vi gør, og at I er friske på at bidrage med billeder af jeres bedste loppefund! :-D

Billederne må meget gerne både være et billede af tingen for sig selv tæt på, samt et billede af den sammenhæng man har valgt at sætte den/dem i, men det er ikke noget krav.

Billeder kan sendes på én af følgende måder:

 • Via mail til homesick.kontakt@gmail.com
 • Billeder kan også vedhæftes i en privatbesked via vores facebook side HER.
 • Hvis I er på instagram og synes det er lettere, kan I hash-tagge #loppefundhomesick

Vi glæder os til at modtage og dele billederne af jeres loppefund :-D

Tatiana, Mette og Camilla Marie

Photobucket

4 COMMENTS

 • Lige præcis lignende ølkasser som på jeres billede er fantastiske til magasiner! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er de helt bestemt! Der er faktisk næsten ikke det, som de ikke kan bruges til ;-) Hvis du selv ligger inde med nogen, er du meget velkommen til at sende billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det er da en fantastisk idé! Der er bare ikke noget som et rigtigt godt loppefund – Det blir da super sjovt at se hvilke små/ store fund der bliver fundet i det ganske land til sommer! Håber at kunne bidrage med ngt godt.-) Ha en dejlig weekend, når den kommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Dejligt at du synes om idéen! Nej det er simpelthen bare det bedste, når man gør sig et godt scoop på loppemarkedet ;-) Vi glæder os også til at se, hvad læserne har lyst til at bidrage med – og du skal naturligvis også være velkommen til at “lege med”, hvis du ligger inde med nogle gode fund ;-) Rigtig god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIRROR ON THE WALL