ONE MAN’S TRASH IS ANOTHER MAN’S TREASURE

For lidt siden bad vi jer sende billeder af jeres yndlingsloppefund, så vi kan inspireres til hvad, der er værd at holde et vågent øje med, på de kommende loppemarkeder. Følgende billeder er resultatet heraf, og vi synes at alle tingene hver for sig er nogle rigtig gode loppefund! Det hjælper virkelig at se tingene i den rette sammenhæng, for at man rigtig kan se tingenes skønhed :-)

Hvis nogle af jer har lyst til at dele nogle af jeres loppefund er I mere end velkomne til at sende billeder til homesick.kontakt@gmail.com eller tagge #loppefundhomesick på instagram. Til jer der allerede har indsendt billeder vil vi bare gerne sige tusind tak for inspirationen :-) photo lop2_zps43ecaec6.jpg photo lop5_zpsb9cc2eb3.jpg

Ovenstående 8 billeder har vi fået tilsendt fra Ann Poulsen. Herunder fortæller Ann hvordan hun har fået fat på alle sine lækre loppefund :-)

Billede 1. – Et gammelt stål skab, som jeg er sikker på kun stod og ventede på mig i brugtvarer terminalen i Aarhus, en dyr satan at få bragt hjem, men gud han er lækker :-)

Billede 2. – Teak træ kommode + fine vaser.

Billede 3. – Skønne skønne træ kasser, fundet for en slik i den lille provinsby jeg oprindeligt kommer fra – der er da noget positivt ved at komme fra en lille by som ikke kender priserne i storbyerne..

Billede 4. – Mine fantastiske stole som jeg også fandt derhjemme, 4 stk. til 200 kr. -og hvad var det nu Hay skulle have for nøjagtig samme model?? :-) Den fine gule lampe er også et genbrugsfund!!

Billede 5. – Min lille entre kommode – 30 bobs.. I Like!!

Billede 6. – Cathringeholm gryden, som egentlig ikke kan bruges til andet end at hænge der og være se godt ud :-)

Billede 7. – Sofaen er mit aller aller bedste loppefund, efter 2 måneders intens søgen efter den perfekte sofa, stod den en dag bare der og kiggede på mig!

Billede 8. – Den fine lille retro stål bladholder ..
 photo ce84c05f-7a61-4c95-8d0f-58748819ffe8_zps24c9f1e9.jpg
Ovenstående 4 billeder er dem der er tikket ind på instagramtagget :-) Fine fine ting! photo lop_zps1a0a2e4a.jpg Denne lampe er simpelthen også et genialt fund! Lampen har vores læser Pernille fundet, for den nette sum af 55 kr.!

Photobucket

8 COMMENTS

 • Jeg elsker(!) loppefund! Der ikke noget bedre end at finde de fineste ting til ingen penge ;)

  http://wonderlandworld.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja lige præcis, det er en virkelig god følelse at finde noget unikt på loppemarkeder -og så til få penge :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt klart at i skal gøre det til en “fast” ting her på bloggen! Jeg elsker at finde ting på insta fx :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Måske I kunne guide til gode “Loppe-fifs” og tricks til at gebærde sig på et loppemarked? Så kunne sådan en grønskolling som mig også være med, jeg er nemlig ikke så garvet inden for feltet, men gad rigtig gerne mere i gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lea.
   Jeg kan da godt prøve at guide dig lidt. Hvis man vil have nogle af de gode ting, så bliver man nød til at stå tidligt op, og være der lige når de er ved at pakke ud! (Her snakker vi tit ved 7-8 tiden) Og så er det jo bare med at starte fra en ende – helt slavisk – og tage én stand ad gangen (det kan være en fordel at starte bagfra). Tror man skal øve sig i at se tingene ude af den sammenhæng de er I på markedet, og så tænke den ind et sted i sin egen bolig. Det kan nogen gange være svært at se tingens skønhed når den f.eks. er omgivet af forvasket børnetøj og rustne Quality Street dåser hihi :-) Hvad angår det med at prutte om prisen, så skal man aldrig gå med til den pris som kræmmerne siger i første omgang – Kræmmer starter med at sige en alt for høj pris, og så plejer jeg så altid sige en pris som er ca. 25% mindre end hvad jeg er villig til at give, og så lander sælger som regel et sted der i mellem, og så ender man som regel med en god pris :-) Håber du kunne bruge det til noget ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Tusind tak for svar – og et hurtigt et af slagsen, endda. Jeg vil kaste mig ud i “Projekt Loppemarked” her i foråret, så! Jeg lover at sende billeder, hvis jeg finder noget godt. Og nåja, så vil jeg egentlig bare sige tak for en super fin og inspirerende blog :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt da, og god fornøjelse med dit projekt loppemarked, vi vil glæde os til at modtage billeder af dine fund :-D – Og tak for de søde ord, vi er glade for at du vil læse med ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RANDOM INSPIRATION #3