A BEAUTIFUL BATHROOM

WARM TONED FAVORITES

Interior inspiration

REKLAMELINKS: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Det manglende danske sommervejr giver mig en akut trang til at tilføre noget varme til mit liv på anden vis, der går nemlig hele 5 uger før vi rejser mod varmere himmelstrøg. Jeg satser dog stadig på, at det snart vender herhjemme. Indtil det sker, har jeg fornøjet mig med at drømme om disse fine sager, der alle har de varme og gyldne toner til fælles. Faktisk har jeg netop klikket to af de mest skinnende af slagsen hjem. Allerhelst ville jeg gerne kunne skrive, at Børge Mogensens smukke stol var på vej hjem i vores stue, men det er desværre ikke tilfældet.. Men forhåbentlig sker det en dag.

Mette.

1 COMMENT

  • Helt enig med vejret! Men også med de barme farver :) det kan virkelig skabe noget tryghed og hygge i hjemmet. Er især vild med plakat og pude

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A BEAUTIFUL BATHROOM