LIDT OM SØVNKVALITET + EN KONKURRENCE

A BEAUTIFUL BATHROOM

Bathroom

Credit: SF girl by bay – Sophie Carpenter

Se ligge et smukt badeværelse, jeg blev nødt til at dele med jer. Jeg synes det mørke arrangement og det mørke gulv, man kan ane, står i en smuk kontrast til det porøse marmor og de hvide klinker. Selvom det givetvis tager lidt plads at bygge en væg udenpå væggen, synes jeg, at væggen tilfører rummet funktionalitet og kant (helt bogstaveligt talt). Halvvæggen muliggør indbyggede hak i brusenichen, det integrerede armatur og hylden underspejlet, hvilket jeg synes er en virkelig fin løsning.

Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIDT OM SØVNKVALITET + EN KONKURRENCE