TO FINE FORÅRSNYHEDER FRA IKEA

A LITTLE TIP FOR YOUR NEW TEXTILES

textiler3Kender I det, at man har købt nye klude, viskestykker eller håndkæder, som bare skuffer i sugeevne, selvom man selvfølgelig sørger for at købe en bomuldskvalitet? Det er noget, jeg tit har bøvlet med … lige indtil min kollega gav mig et meget simpelt, men effektivt trick: Læg dine nye tekstiler i blød i koldt vand, inden du vasker dem første gang. Jeg prøvede det naturligvis med mine nyindkøbte karklude, og tricket må sige at holde vand. Bogstaveligt talt!

Translation: I just want to share a little tip my colleague taught me the other day. It is simple but effective: Soak your new textiles in cold water before washing them for the first time. This will maximize the absorbency on your new towels and cloths :-)
textiler2

Camilla Marie

8 COMMENTS

 • Sofie

  Hvor er kludene på billedet fra? ;) jeg er ved at være træt af de klassiske lyserød/blå/gul pakker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Thx :-)

  Hvor køber du mon karklude henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også godt hørt det trick før, men jeg synes det lød lidt for godt. Jeg har nemlig de flotteste viskestykker og gæstehåndklæder, men som bare tørre vandet ud! Mon man kan gøre det efter man har vasket det adskillige gange? Jeg må prøve ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Mathias

   Det er jeg faktisk lidt i tvivl om, man kan. men giv mig gerne lige et pip om det – jeg har det helt samme problem med nogle af mine viskestykker, som jeg ikke har prøvet det på endnu ;-) /Camilla Marie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Mange af de fine designer viskestykker (HAY!!!) bliver bare aldrig gode, heller ikke selvom de kommer i koldt vand først :-(
   Jeg har stadig til gode at finde nogen der er bedre end de klassiske hvide og blå

   Eddike kan også forbedre sugeevnen, ligesom skyldemiddel forværrer den

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Jeg kendte ikke tippet med eddike, så tak for det. Jeg har det på præcis samme måde med viskestykker. De klassiske, blåternede kokkeviskestykker er de allerbedste – også størrelsesmæssigt :-) Om de er kønnest kan vist diskuteres …

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TO FINE FORÅRSNYHEDER FRA IKEA