3 FAVORITDUFTE TIL HJEMMET

BEDROOM DREAMS

bedroomdreams bedroomdreams2

Credit: Bjurfors – styling: Emma Fischer, photo: Allan Cordic / Entrance Makleri – photo: Anders Bergstedt / Stadshem – photo: Jonas Berg / Apartment 34

Jeg kommer altså helt i forårsstemning og får lyst til at lave mit soveværelse helt om, når jeg ser på de her billeder – er jeg den eneste? Det er ganske vist liiidt tidligt at komme i forårsstemning, men der er jo faktisk ikke mere end to måneder til at dagene for alvor er lysere og fuglene kvidrer om morgenen. Oh, jeg glæder mig :-)

Det jeg er særligt vild på stylingerne herover er hørsengetøjet – det skaber simpelthen bare sådan et lækkert, blødt look. Jeg er elsker det sarte grønne sengetøj, selvom jeg længe haft et crush på dette sengetøj i en sart rosa, som naturligvis er noget mere feminint – og forresten på udsalg lige nu, selvom det stadig er lidt i den dyre ende … Uanset hvad er pasteller til at blive glad i låget af – særligt om foråret! Tonet-stolen synes jeg også er mægtig fin som natbord, selvom den giver et lidt mere boheme-udtryk, end jeg ellers er forfalden til, men den stol har jeg bare en svaghed for. Så sent som i dag har jeg været yderst tæt på, at trykke Tonet-stolen med armlæn hjem fra Room21, for vi mangler virkelig en elegant kontor stol, og den er lige nu på tilbud – ulempen er blot, at armlænene nok ikke kan gå ind under bordpladen og kommer til at fylde for meget :-/

Translation: By looking at these stylings, I am really longing for summer and want to redo my entire bedroom – am I the only one? Fortunately, there is only three month – here in Denmark – till the days are brighter and the birds tweets in the morning. Oh, Lord, I am excited.

What I really like in these bedrooms are the flax bed linen – such a bed linen gives a soft expression. I love the pastel green bed linen, though I have been craving this bed linen for quite some time, even it is a bit more feminin in the rosa color. But no matter what, pastels are joyful – especially around spring time! The Tonet chair is really adorable for use as a bed side table, though it given a more bohemian expression then I would normally go for – I just have a really soft spot for that chair, I guess. 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 FAVORITDUFTE TIL HJEMMET