5 WAYS TO STAY WARM

3 FAVORITDUFTE TIL HJEMMET

homesick-scentsHvis der er én ting, som jeg i den grad blev fan af sidste år, så er det dufte til hjemmet. Jeg har da også fem forskellige slags dimser, der kan sprede dejlige aromaer i mit lille hjem – og her snakker jeg  altså ikke om lugtfjerner i form af toiletfriskere eller lignende, selvom det også kan være praktisk at have. De dufte jeg snakker om, er til en mere æstetisk brug og luksus i hverdagen – og hvis det kan få en til at trække en smule mere på smilebåndet end normalt, så er det vel også okay? Er der mon andre, der kender til sådan en form for (duft)lykke? :-)

Når jeg vælger dufte til mit hjem er det vigtigt, at de ikke er for gennemtrængende, men blot er et friskt pust og opløftende eller forførisk og skaber en hyggelig aroma. Mine tre all-time favoritter er: duftposer med friske, naturlige dufte til tøjskabet fra Karmameju, room spray med hvid te og ingefær fra Meraki og duftlyset Mimosa fra Copenhagen Candle Lab (indeholder annonce links). Sidstnævnte er en smule mere forførisk og tung, hvor de to andre er mere friske i duften, hvilket selvfølgelig er helt bevidst valgt i forhold til hvor ofte og til hvad, jeg bruger hver ting til.

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

5 WAYS TO STAY WARM