BEDROOM DREAMS

8 VINTERFAVORITTER TIL BOLIGEN

Indlægget er sponsoreret af ILVA

ILVA

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Vinteren er over os og dermed også den tid på året, hvor allerflest af døgnets timer tilbringes indendøre. Og når nu vi opholder os så meget indenfor I vores hjemlige ‘huler’, hvorfor så ikke også fokusere på at skabe lidt ekstra hygge? Jeg får i hvert fald altid selv en stor trang til at gøre lejligheden ekstra rar at opholde sig i, når kulden og mørket melder sig. Inde på ILVAs webshop har jeg fundet 8 fine sager, jeg vil påstå kan pifte enhver stue op og bidrage til at skabe en ekstra varm stemning.

Det mønstrede tæppe i uld er både dejligt varmt for fusserne og samtidig virkelig pænt. I kombination med sofabordet ville det bestemt ikke være dumt. Derudover er jeg ret forelsket i den mørkeblå daybed, og jeg kan nærmest ikke vente til, at jeg en dag selv har kvadratmeter nok til, at jeg kan lade sådan én flytte ind. Den ville være helt perfekt at slænge sig på med en god bog og en varm kop te, som jeg allerhelst ville drikke af disse fine kopper skænket fra den endnu finere stentøjskandeSpejlet har jeg desuden allerede erhvervet mig. Jeg vild med dets simple udtryk og den helt spinkle kant. Og så er prisen tilmed ganske fair. Jeg lover, at jeg nok skal vise jer det ‘in action’, når jeg altså lige har fået hængt det op på væggen :-)

Hvis I vil sikre jer, at I aldrig går glip af når ILVA får pæne nyheder hjem eller kører gode tilbud, kan jeg i øvrigt kun anbefale jer, at tilmelde jer deres nyhedsbrev lige her.

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEDROOM DREAMS