CEILING LIGHT DECISIONS

SOFT LOOK AND CUTE DEATILS

Homesick BlogHomesick BlogHomesick Blog Homesick BlogHomesick BlogHomesick BlogHomesick BlogHomesick Blog Homesick Blog Picture Source: Fantastic Frank

På trods af enkelte sorte møbler hist og her, så er der en særlig ro og blødhed (er det overhovedet et ord?) over denne bolig. Det er ikke kun farverne, men også de fine detaljer, der tiltaler mig. For at nævne en ting, så er boligen her endnu et bevis på, at radiatorskjulere er et undervurderet møbel. Det hænger formentlig sammen med, at det ikke er et specielt funktionelt møbel, men de til gengæld en fryd for øjet. I forbindelse med at vi lavede vores bog HOMESICK DIY (annonce link), byggede vi også en radiatorskjuler, som jeg har fornøjelsen af i mit køkken. For at det ikke skal være løgn, er det faktisk et af mine yndlingsmøbler, fordi den virkelig gør en forskel for helhedindtrykket. Hvis du har mod på at bygge din egen radiatorskjuler, så er der selvfølgelig en udførlig guide til dig i vores bog, som bla. kan købes lige her (annonce link).

Translation: Despite of a few black furniture here and there, I think there is a special calm and softness about this place. It’s not only the choice of colors, but also the cute details that I find really appealing. To mention one thing this home is another proof that radiator covers is an underrated furniture. It’s probably because it’s not that functional, but it’s nonetheless a delight to the eye. 

Tatiana.

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CEILING LIGHT DECISIONS