CHRISTMAS COUNTDOWN

CEILING LIGHT DECISIONS

Indlægget er sponsoreret af Ellos

1 / 2 / 3 / 4

Glædelig baghjul, kære læsere. Jeg håber, I har haft en dejlig en af slagsen, med alt hvad der hører til – herunder også lidt tid væk fra skærmene. Som I måske har bemærket, er det i hvert fald, hvad vi har haft. Og det var dejligt tiltrængt! Men i dag sneg jeg altså computeren frem fra sit juleskjul, for at lure lidt på lamper. Jeg drømmer nemlig om en ny en af slagsen over vores spisebord. Umiddelbart tror jeg, at det skal være en i stil med ovenstående, men jeg er lidt i tvivl i forhold til de blottede pærer. Er der nogen af jer, der har erfaring med den type af lamper over spisebordet? Bliver man blændet, eller går det fint an, hvis man blot får installeret en lysdæmper? Gode råd modtages med kyshånd, så jeg ikke får kastet mine penge efter noget, jeg ender med at fortryde.

Translation: Merry christmas, dear followers. Today I snuck the computer out from its Christmas hiding to search my favorite webshops for ceiling lamps. I’m looking for a new one to hang above our dining table. I would like one similar to the above, but I am a little in doubt regarding to the exposed bulbs. Any experience on that?

Mette.

2 COMMENTS

 • Sofie

  Vi har nr. 4 overspisebordet og er sindssygt glade for den. Vi har sat glødepærer i – det giver en virkelig hyggelgi stemning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Sofie. Jeg er helt med på, at det er flottest med glødepærer, men jeg forstiller mig bare, at de godt kan blænde? Det oplever I ikke? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS COUNTDOWN