DET HER GØR OS BARE SÅ GLADE!

TIP: SPAR 20% PÅ DEN POPULÆRE LIGHTBOX

Lightbox

Der var virkelig mange af jer, der delte min begejstring, da jeg viste min “lightbox” lampe her. Så derfor vil jeg lige tippe jer om, at Lirum Larum Leg, der forhandler Lightbox lampen fra A Little Lovely Company, fejrer fødselsdag og i den anledning giver de i dag 20% rabat på hele webshoppen, hvis I benytter koden 10YEARS. Det vil sige, at lampen ryger ned i 240 kroner, hvilket jeg synes er en ret skarp pris for sådan en fin sag. I finder lampen som vist ovenfor her og i en mindre udgave her. Lirum Larum Leg er i øvrigt en af mine absolutte yndlingswebshops, når det gælder ting til børneværelset. De har så mange lækre sager – så hvis I har børn, vil jeg bestemt anbefale jer, at tjekke resten af deres sortiment ud, nu når der er gode penge at spare :-)

EDIT: Nu hvor denne rabatkode er udløbet, vil jeg lige tippe om, at jeg har spottet lampen (med hvad jeg synes, er en endnu flottere font) hos ASOS til 272 kroner. Find den HER.

 

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DET HER GØR OS BARE SÅ GLADE!