BATHROOM GOODIES

ROSY DETAILS

HOMESICKHOMESICKHOMESICKHOMESICK HOMESICKSource: Alvhem Mäkleri

Jeg forlængede min påskeferie med en tur til Skagen fra mandag til onsdag, så det er ikke, fordi jeg længes efter weekend… ikke desto mindre glæder jeg mig til dagens specialeskrivning er overstået og weekenden starter. Jeg skal nemlig hygge med flere søde veninder – og det starter allerede i aften! Hvad skal I bruge weekenden på? :-)

Det lille hjem, I ser billeder af herover, er simpelthen så fint med sine lyserøde detaljer. Det er supermodigt med de farvelige stole – og jeg beundrer virkelig dem, der tør! Jeg drømmer selv om et farverigt element, der giver personlighed og kant til indretningen – og sådan rødlig stol eller blålig sofa i velour ville ikke være ringe at have stående! ;-) Der er flere ting, som er med til at skabe varme og personlighed til de 34 kvadratmeter – blandt andet de pæne string reoler, det store tæppe, planterne, den sorte væglampe (find lignende her), det ternede køkkengulv og de mange puder (find lignende her). Kan I lide det? :-)

Translation: Do you have plans for the weekend? I extended my spring break, thus it’s not that I am longing for the weekend – however I am looking forward to it, as I am spending it with a lot of sweet friends! :-)

I think the small home above is so cute with its rosy details. It’s super bold to choose colored chairs – and I really admire those who dare. I’ld love to have a colored element in my home to add personality and a bit edge – such as a reddish chair or bluish couch in velvet would be great. Despite of that I also love the string shelves, the carpet, the plants, the black wall lamp (find similar here), the checkered kitchen floor and the many pillows (find similar here). Do you follow me? ;-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contain add links

6 COMMENTS

 • Kan godt forstå du længes efter weekend. Det gjorde jeg også hele tiden, da jeg skrev speciale. God fornøjelse med veninderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ved du hvor den hvide sofa er fra? Ligner en der ville passe perfekt i min nye lejlighed :-) Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak, fordi du følger med! :-) Det ligner en Karlstad sofa fra IKEA, men jeg er ikke sikker. De kan fås med forskellige betrækker og i mange farver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  iiih, ved I hvor velour stolen er fra? den er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det ved jeg desværre ikke :-( Den er så flot altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM GOODIES