DEEP GREEN

A STYLISH HOME WITH RETRO DETAILS

 photo 2_zpsmohmlt6f.jpg photo 3_zpsrhv6ih10.jpg photo 4_zpsgcxrjred.jpg photo 5_zpsldymt6xj.jpg photo 6_zpssa6ubizm.jpg photo 7_zpsuqoikn2l.jpg photo 1_zps9j0qkp4d.jpg photo 9_zps7yvfnb52.jpg photo 8_zpsxhfqtpbn.jpg
Source: Stadshem Photographer: Jonas Berg

I dag vil jeg invitere jer med indenfor i denne skønne bolig, der har en fin og enkel stil, men stadig rummer af sjæl og hygge med hjælp fra de fine retrodetaljer. De klassiske Y-stole fungerer bare altid, og jeg kan kun drømme om, at de en dag flytter ind hos mig – måske man bare skulle starte med at spare op til en enkelt? Jeg er også ret vild med kombinationen af String-reolsystemet og den gamle træstol samt teaktræsskænken. Jeg er aldrig selv hoppet med på teak-trenden, selvom jeg egentlig synes det er virkelig fint. Nogle ting fungerer bare bedre hos andre, end hjemme hos en selv – kender I det? :-) Den industrielle væglampe har jeg set mig lidt lun på, og jeg overvejer om jeg skal klikke denne lignende model hjem. Vi mangler lidt en natlampe i soveværelset, og jeg tænker at den kunne være et fint bud – prisen er i hvert fald ikke til at klage over.

Translation: Today I want to show you this beautiful home – it has a nice and simple style, but it still contains a charming atmosphere with help from the lovely retro details. 

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • Sikke et smukt hjem!

  Jeg elsker også kombinationen af det nye og lidt retro. Vi har også teak herhjemme – gamle arvestykker ;)

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Jeg er fuldstændig vild med den her lejlighed!! <3
  Især de rå MDF-agtige trævægge – nogen idé om, hvordan man kan lave dem? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsi

  Hvor er spisebordet på billede 9 fra? Det med grå plade :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEEP GREEN