HOMESICK - NU SOM FORFATTERE..

A REVIEW ON MY PILLOWCASES FROM EBAY

 photo P1220623redi_zpscfbgjkc7.jpg photo P1220631redi_zpsglcvvsgh.jpg

Som nogen måske husker, lavede jeg tilbage i december et indlæg om puder fra eBay. Jeg  købe selv fire af puderne, for jeg synes der skulle ske noget med vores lidt kedelige sofa. Jeg tænkte, at det lige ville være på sin plads med et lille review indlæg, nu hvor jeg har modtaget puderne og de står så fint i min sofa – og det er jo ingen hemmelighed, at eBay nogle gange skuffer lidt i forhold til kvaliteten. Så det kommer her..

Maybe some of you remembers the post about eBay pillows I did back in december. I ended up buying four of the pillows myself since the time was in for some change in our livingroom. I thought it might be on it’s place to make a small review since they are now standing in our sofa – and it’s no secret, that eBay sometimes disappoints you regarding to quality. So here it comes..

 photo P1220628redi_zpslesjo3v4.jpg
 photo P1220630redi_zps4ukf7jr6.jpg

PUDEN MED PRIKKERNE OG PUDEN MED DET ETNISKE MØNSTER var dem jeg modtog først, og jeg blev virkelig overrasket over kvaliteten. Jeg har aldrig alt for høje forventninger, når jeg bestiller noget fra eBay, men de to puder viste sig at være i den lækreste og blødeste kvalitet. De kom fra samme producent, selvom jeg havde bestilt puderne fra to forskellige sælgere, så de var altså helt identiske rent kvalitetsmæssigt. Farven var en fin sandfarve, som ikke var for mørk, så de passer super fint til min sofa, som næsten har samme farve :-) Derudover er jeg vild med, at lynlåsen er skjult – det er de faktisk i alle puderne, og det var bestemt ikke noget jeg havde forventet til de priser. Til gengæld er der kun print på den ene side, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt, men sådan er det måske bare med pudebetræk?

THE PILLOW WITH DOTS AND THE ONE WITH ETHNICAL PATTERN were the ones that I received first and I got very surprised by the quality. I’ve never too high expectation when ordering something from eBay but these pillows turned out to be in the best and softest quality and fabric. They were from the same manufacturer even that I ordered from to different persons – that means that the quality is exactly the same. The color is an adorable sand which aren’t to dark or anything and kompliments the color of our sofa perfectly :-) Besides I really like, that the zipper is hidden – intact it is on all the pillows, and that I didn’t expected compared to the low prices.
 photo P1220633redi_zpseahgkspq.jpg photo P1220634redi_zpsfod68ccu.jpg

PUDEN MED PALMEBLADENE OG PUDEN MED TERN modtog jeg som de sidste, og i forhold til de to første puder, som jo var i super kvalitet, blev jeg lidt skuffet over dem. Ligesom de to første puder, er disse puder også i præcis samme kvalitet. Dog virker de noget mere hårde og ru i kvaliteten end de to første – ja lidt mere syntetiske i det, selvom de ikke er det, for alle puderne skulle være i 100% bomuld, men det kan der åbenbart være ret stor forskel på. I forhold til de to første puder har disse også en lidt ærgerlig gullig farve, som ikke ser så heldigt ud, når de står opad de andre. Dog virker de trods alt solide i både lynlås og syning, så helt noget bras er det ikke – er stadig helt vild med palmemønstret :-D Hvis I har det på samme måde, vil jeg dog anbefale jer at købe f.eks. den her i stedet for, da den lader til at være noget lidt lækre stof.

THE PILLOW WITH THE PALM LEAVES AND THE CHECKERED PILLOW came a week after and compared to the first two pillows, which were in top quality, I was quite disappointed with these. Like the first two pillows these were also in exactly the same quality, but even that all the pillows are made of cotton these has a harder, rougher and more yellow ish surface. That doesn’t look that good when they are standing next to the others. But after all they seems to be solid – I’m just not that into the fabric, but I still looove the palm leave pattern! Do you feel the same way I’d recommend you to buy this one instead, since I believe it’s in a greater fabric.

____

Bemærk at alle puderne kommer uden fyld, så jeg valgte at købe monteringspuder fra H&M HOME, efter at flere af jer anbefalede det. De er virkelig også lækre, fyldige og til en god pris, så det fortryder jeg bestemt ikke.

Var der nogle af jer, der købte disse eller nogle af de andre puder i indlægget – i så fald, hvad er jeres erfaring? :-)

Please notice that the pillows comes without an inside pillow, so I bought some from H&M HOME. They are really volumed and at a good price, so I don’t regret that at all.

Did some of you buy some of the other pillows – in that case – what’s your experience?

Camilla Marie

8 COMMENTS

 • Laura

  Meget fine puder :)
  Hvor er stolen fra på nr 2 billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Laura. Det er en jeg har fundet i genbrug og sat i stand :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er din fine sofa mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er en gammel sag fra ILVA – Nero hedder den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare mega yndige ud! Er ret begejstret for, at det er dem med prikkerne og det etniske mønster, som er af bedst kvalitet, for det er nok dem, som ville passe bedst ind herhjemme. Tror sørme det er på tide at få skiftet puder ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan du i hvert fald gøre billigt og hurtigt :-D De to puder var også mine favoritter fra start, så jeg er også ret glad for, at de to er i bedst kvali ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Du har en mørk ensfarvet pude hvor er den fra :D??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er en mørkegrøn strikpude fra Louise Roe :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK - NU SOM FORFATTERE..