MY CHRISTMAS GIFT WRAPPING

EBAY TIP: PILLOW CASES

 photo slide1_zpsy9hhvaur.jpg

GO GET ‘EM:  1 (68 kr.) // 2 (30 kr.) // 3 (94 kr.) // 4 (16 kr.) // 5 (23 kr.) // 6 (30 kr.) // 7 (30 kr.) // 8 (89 kr.) / 9 (68 kr.)

Jeg har søgt eBay tynd for pudebetræk, kan jeg godt love jer, og jeg blev faktisk enormt overrasket over udvalget. Bevares, der skulle naturligvis lige graves igennem både emojipuder og puder med superhelte, men så begyndte jeg efterhånden at få heldet med mig. Jeg føler mig altid ekstra heldig, når jeg finder noget pænt på eBay, fordi der er så mange gyselige ting. Men før man ved af det, er der bid – se bare her! :-D
Jeg synes virkelig, det er nogle fine pudebetræk, jeg har været heldig at finde og så oven i købet til nogle virkelig (!) gode priser og i en fin kvalitet – i hvert fald er puderne bomuld, og det er da altid et godt tegn, ikke?

Jeg kunne virkelig godt tænke mig en ny sofa, for den vi har, er ved at være gammel og slidt. Vi har nemlig en kat, som eeelsker at kradse i sofaen, når vi ikke er hjemme, så det er ikke fordi, jeg har specielt meget lyst til at investere i en ny lækker en af slagsen – af ren og skær frygt for, at hun også slår sig løs i den. I stedet fik jeg den idé at smække en hel masse puder i sofaen for at dække den en smule ..og fordi, det også er lidt hyggeligt :-) I nogen tid har jeg  sendt lange flirtende blikke efter den her pude, som jeg har været tæt på at klikke hjem op til flere gange, men den er altså lidt dyr, synes jeg. Så var det, at det slog mig at undersøge, hvad eBay havde at byde på og det var godt, jeg gjorde det, for jeg slap 222 kr. for fire pudebetræk.

Jeg har allerede klikket pude 1, 2, 3 og 6 hjem, så nu står jeg bare og skal have købt nogle monteringspuder. Er der nogen, der har erfaring med, hvor de kan købes billigt? eBay har selvfølgelig nogle forslag såsom dem her og dem her, men de bliver sendt i en vakuumpakke, så jeg er lidt bare for, at de bare ender med at være sådan nogle slatne af slagsen, fordi de er af fiber.

English recap: I’ve found these pillow cases on eBay and they are both chic and cheap. I have a plan on covering my couch with pillows instead of buying a new one, so I decided on buying pillow case 1, 2, 3 and 6. I could have bought all of them, but I had to controll my self ;-)

Camilla Marie

13 COMMENTS

  • Charlotte

    Super finde pudebetræk! Er ret vild med nr. 2 :-)
    Jeg synes personligt at monteringspuderne fra H&M er ret fine til prisen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Ja, den er ret fin og lidt anderledes :-) Dem havde jeg slet ikke tænkt på, tak for tippet :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Tak for tip! Jeg skal vist lige have trawlet ebay igennem. I forhold til monteringspuderne, kan det så ikke være en mulighed at købe de billige puder i Ikea og så bare putte betrækket udenpå? Og ellers har de vist også ret billige monteringspuder. Jeg skal i hvert fald lige have kigget på, hvordan de ser ud i virkeligheden næste gang jeg er der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Det var da en god idé – selv tak for tip :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhj god pillow inspo! Lige hvad jeg har ledt efter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var sørme nogle flotte puder. :) Jeg har netop lige skiftet alle mine puder ud i sofaen, og jeg fandt nogle billige monteringspuder i IKEA med andefjer. De hedder FJÄDRAR og er virkelig lækre og luftige.

    Mvh. Michelle-Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super flotte pudebetræk! Jeg er helt tosset med nr. 8 – sådan en fin farve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara B

    Hvor er de fine :)
    Jeg har brugt monteringspuderne fra ikea. De hedder fjädrar og fåes i to størrelser/modeller til 39,- De er med fjer indeni og altså ret gode :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Perfekt – det må jeg tjekke ud! Tak for tip :-*

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har fundet monteringspuder i Jysk til 20 – 40 kr.

    Har mange forskellige størrelser. MEGET bedre end Ikeas :smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jani

    er der ikke told/fragt på e.l.? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Dem der koster over 80 kr. kan man godt riscikere at skulle betale told for, men det er jo heldigvis ikke alverden :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY CHRISTMAS GIFT WRAPPING