22 JULEGAVEIDEER + RABATKODER TIL JER

SWEDISH AT ITS BEST

 photo dc_zpsrtvmhy0w.jpg photo ddd_zps3mme2d4k.jpg photo dddd_zpsrinxvuuq.jpg photo dddddd_zps3vixq8a7.jpg photo cd_zpsea2pyrxi.jpg photo ds_zpsputmv8tt.jpg photo de_zpsfqbjbxuc.jpg photo cbv_zps1jydgz30.jpg photo dd_zpsdvtgm4ih.jpg photo fvf_zpsly3ectbq.jpg
Source: Planete Deco

Uha, så skal jeg da love for, at det pludselig blev vinter. Er jeg den eneste, der døjer med kolde gulve og utætte vinduer? Yikes, jeg havde lykkeligt glemt, hvor kold vores lejlighed kan være her om vinteren, og det er på trods af, at radiatoren kører for fulde hammer. Så drømmer man altså lidt om at flytte i noget nyt, som er lunt og varmt – gulvvarme er jo virkelig en luksus, som jeg tog for givet, da jeg holdte til på mit gamle barndomsværelse. Et sted, jeg gerne flyttede hen, er i denne skønne bolig. Jeg synes simpelthen den er så fin og charmerende – svensk når det er allerbedst! Og den Flos væglampe bliver jeg altså mere og mere vild med. Det er lidt af et statement at have sådan en kæmpe lampe til at svinge ud i rummet, men det tilføjer noget kant til indretningen, som jeg synes fungerer vildt godt.

Translate: It’s getting really cold here in Denmark – especially in my old apartment. So this evening I’m dreaming about moving to a lovely (and hopefully warm) home like this. I find it so charming – Swedish style at its very best! The Flos wall lamp is really growing on me. It’s a bit of a statement to have such a huge lamp on the wall, but I think it looks really cool.

Mette.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains add links

7 COMMENTS

  • Kristine

    Hej Mette. Ved du hvad farven på væggene hedder? Den er sindssyg flot! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Årh nej, det ved jeg desværre ikke. Men du kan prøve at tage et billede af farven med til din farvehandler, de plejer at være vildt gode til at blande farver :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Hej!
    Fin lejlighed!!! Ved I mon, hvor spejlet i soveværelset er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Det ved vi desværre ikke nej, men det er godt nok fint :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Hej Homesick.
    Ved du om bordet og bordbenene er fra IKEA?

    Ved du hvor lamperne med glødepæren er fra??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du mon, hvor tæppet er fra? Det er super flot :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

22 JULEGAVEIDEER + RABATKODER TIL JER