GET THE LOOK: KITCHEN DETAILS

A SWEDISH FIREPLACE

 photo 42_zps9cf6f305.jpg photo 12_zpse691622d.jpg photo 32_zpsa4090eef.jpg photo 52_zps7b232b13.jpg photo 22_zpse18fb9a1.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Vejret er altså ikke helt til at forstå lige fortiden. Her tidligere på ugen bed kulden næsten i huden tidlig morgen, og derfor havde jeg taget handsker på i går, men der var det næsten helt lummert tidlig om morgenen. Der er vidst ikke noget at sige til, at mange bliver syge fortiden – og så må vi nok også bare erkende, at selvom der er nogle solrige og lumre dage engang imellem, så kommer vinteren snigende. Derfor går jeg også og drømmer lidt om en pejs. Har I en pejs derhjemme – og er den mon allerede taget i brug? Jeg drømmer især om en af de der alt for flotte svenske pejse enten en renæssance med takker for oven eller en jugend, som er lidt mere minimalistisk og uden takker. Den måtte altså gerne flytte hjem til mig. Der er noget total svensk idyl over dem, men jeg er altså vild med dem alligevel! Kan I følge mig? :-)

Translation: The weather here in Denmark is really weird these days. Earlier this week it was so cold outside, so yesterday when I was going to school I found my gloves, but when I came outside it was almost like spring. But no matter how many spring-like days we have, the winter is about to come. At this time of year I always dream about a fireplace. I’m especially dreaming of one of those swedish fireplaces; either the renaissance or the jugendstil, which is a bit more minimalistic than the renaissance. Do you have a fireplace at home? :-)

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Årh, jeg er altså ret så vild med svensk idyl. :) Hvor er den også bare fin!

  http://09tiblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – sikke nogle fine billeder og rum! Elsker det hvide og enkle look blandet med naturfarverne (grøn og brun) :-)
  – Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må også gerne bo hos mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også de svenske pejse er så fine og hyggelige. Dog nok lidt svært at finde et hus med en indbygget svensk pejs. Men man kan da sikkert få lavet dem. Det kommer da lige med på en ønskeliste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pææænt! Jeg ved ikke noget bedre end Sverige (næsten), det er simpelthen sådan et hyggeligt og idyllisk sted at være :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget smuk pejs. Vi har også en pejs hjemme hos os. Jeg tændte op i den sidste uge, ungerne kom straks hen og så sad vi bare og kiggede ind i flammerne. Så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Sofie

  Hvor er den dog pæn! Jeg har altid elsket pejse og bor praktisk talt på gulvet foran pejsen hos min mormor, når jeg besøger hende. Måske man skulle overveje at anskaffe sig en af slagsen i sit fremtidige hjem? Og det gør det jo ikke værre, når pejsen er så æstetisk smuk, som den svenske pejs på billederne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ved i hvor reolsystemet er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nej desværre, men tror bare det er nogle lange hylder man har sat forskudt af hinanden op af væggen! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: KITCHEN DETAILS