THE WHITE SOFA

HOW TO STYLE THIS VERY CHEAP TABLE

 photo Dias1_zpsmznw7rai.jpg photo mell1_zpsuwtct9mv.jpg photo mell2_zpsyvfsnfew.jpg

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Det her er altså virkelig et godt tip til jer, der gerne vil have et virkelig flot bord til en endnu bedre pris. Men faktisk også til dem der ikke har så meget plads, for bordet er nemlig ret kompakt, men fås også i en endnu mindre kvadratisk udgave til 249 kr. Det er naturligvis IKEA der står bag bordet her, ved navn Melltorp, og se lige en gang, hvor fint det kan se ud :-) Jeg tænker faktisk, at bordet også ville egne sig som skrivebord og hvis man bor i en lille studielejlighed, kunne det med fordel fungere som begge dele.

Translation: This is a really great tip for those who want a table which is both cheap and pretty. The table is from IKEA and is called Melltorp. The pricetag is unbelievable since it only costs 49$ – well thats what I call a good price :-) If you live in a small place, you could use it both as dining table and desk.

Camilla Marie

12 COMMENTS

 • Anitta

  Min søn på 11 har lige fået to i sort på sit værelse. Nu har han så et langt skrivebord der måler 60×240 tilsammen. Billigt og med plads til flere kammerater. Han kan også sætte dem sammen så bordene danner en firkant, når de er mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kopp

  Jeg sidder ved dette bord lige nu.. Jeg købte det, da jeg flyttede ind på et 12 kvm værelse i Århus. Det er også meningen, at jeg vil bruge dette som spisebord, når jeg engang flytter videre. Jeg fik dog mit til 160 kroner, da det var udstillingsmodellen – den havde ingen ridser eller andet :D Fed inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk med dig der – at bruge det som skrivebord kunne være ret genialt. Ofte synes jeg, at skriveborde er sådan lidt kompakte og blah… Men det her er elegant og enkelt. Win! :D

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja præcis! Det er ren win-win eller hvad man siger :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  I love this table! I’ve had it for 5 five years and it’s still in perfect condition. The quality is excellent for this price. I indeed use it as both a dining table and a desk. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej piger. :smile:

  Tak for en super fed blog!
  Har I nogle tips til, hvor man kan købe store kaktusser? Jeg kan kun finde de små eller mellemstore. Jeg leder efter den størrelse, der er på et af billederne. :)
  En anden ting, har I nogle tips til, hvor man kan finde pæne spisestole til en ikke for dyr pris?

  Tak for hjælpen

  Mh

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Anne. Jeg så for en måneds tid siden nogle ret store i Bilka. Ellers måske IKEA? :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kunne også lægge en selvklæbende folie på bordpladen og give den et helt nyt udtryk. Jeg har selv gjort det med mit spisebord (dog ikke et IKEA bord). Jeg valgte en marmor folie – det blev virkelig godt :D

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er en virkelig fed idé! Har du lavet et indlæg med bordet? Vil rigtig gerne se resultatet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE WHITE SOFA