TIP: GOLDEN FLATWARE ON SALE

HANDY (WO)MAN

 photo Dias1_zpsozjskvcd.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Det her blev vidst til et lidt mere rationelt og knap så æstetisk et indlæg i forhold til, hvad vi plejer at vise her på bloggen, men jeg faldt lige over den her værktøjskasse, som er en nyhed fra House Doctor og kom til at tænke på, at jeg da egentlig er ret så glad for min egen værktøjskasse. Nu er jeg også typen, der altid lige skal prøve at gøre det selv, inden jeg ringer til min daddy-livline. Jeg er efterhånden blevet ret skarp til at gøre det selv, men når det går knap så godt, så kan jeg jo byde den gamle på kaffe og kage i mens han fikser det for mig, men samtidig være stolt over, at jeg prøvede selv først ;-) Jeg fik faktisk min værktøjskasse i indflyttergave, da jeg flyttede hjemmefra i sin tid. Der var nok også en grund til, at det var mig, som fik den og ikke min bedre halvdel. Revisor-typen, I ved. Ej, må hellere skynde mig at indrømme, at han i den grad er kommet efter det! Anyways, jeg synes selv, at det er en GENIAL indflyttergave og indrømmer gerne, at den er ret så uundværlig for mig. Alle burde have en værktøjskasse (med indmad selvfølgelig) – også selv om, man er en pige :-) Jeg har prøvet at liste nogle af de ting op, som er et musthave i sin værktøjskasse. Noget af det, som jeg bruger allermest er en hammer, søm og polyfilla/spartelmasse. Why? Fordi jeg ret tit får lyst til at hænge et nyt billede op eller give billederne en ny plads – og så er de her ting altså uundværlige. Derudover kan jeg anbefale at have en tommestok, et vaterpas, en boremaskine (jeg har sådan en lille en, og den er super-duper), forskellige skruetrækkere, en tang, forskellige skruer, rawplugs (vigtigt, hvis man skal hænge noget tungt op) og sidst, men ikke mindst: gaffatape.

Jeg har helt sikkert glemt nogle ting, men så kan I jo forlænge listen i kommentarfeltet og samtidige fortælle, om I kan lide jeres værktøjskasse ligeså meget, som jeg kan lide min? :-)

Btw. jeg ved godt, at værktøj ikke ligefrem er det sjoveste selv at bruge penge på (derfor er det en genial gave), og jeg vil i den forbindelse lige tippe jer om, at man altid kan finde fint og super billigt værktøj på loppemarkeder.

Translation: This post is way more rational than what we are used to write about and show you here on homesick, but I just found this tool box from House Doctor and remembered how happy I am for my own tool box. I actually can’t really live without out, but I’m also the type who wants to try everything on my own before I call my daddy-lifeline! ;-) Anyways, I’ve tried to make a list with the things, which I think is the most necessary in a toolbox; because I love to hang up new pictures and rearrange them once in a while, some of the things I use the most is a hammer, nails and polyfilla/filler. Despite of that, I can recommend a folding ruler, a spirit level, a drill (I have a small one, and it’s super-duper), various screwdrivers, pliers, various screws, wall plugs (important if you have to hang up something heavy) and last but not least: duct tape.

I’ve most likely forgotten something, but then you can continue my list by commenting below and at the same time tell me, if you like your toolbox as much, as I like mine? :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

  • Cecilia

    Sådan en ville jeg blive glad for at få i gave, når jeg en gang flytter hjemmefra.
    Lige nu er min far helt sikkert den der gør det selv, når jeg kalder, men tænker at det måske ville være smart nu allerede at prøve mig frem, inden jeg beder om hjælp. Så kan det være det ikke vil være helt så nødvendigt når jeg får mit eget sted.
    Jeg drømmer nok lidt, for tror egentlig han er på speed dial, når jeg flytter hjemmefra hehe ;)
    Men du har ret, hvis man bare prøver, så lære man jo noget nyt hele tiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmmmnnn…jeg går faktisk og overvejer at forære min søde mand nogle nye skruetrækkere. Det trænger han til!
    Jeg må hellere kigge nærmere på dem her. Tak for indlægget :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er faktisk ret sej og maskulin den der, uden at blive “butch”. Lækkert! Selv har jeg bare den der standarderne fra IKEA, men den er altså også guld værd! Især fordi man bare skifter hoved på skruetrækkeren – det sparer altså meget plads i forhold til at have 15 forskellige liggende.

    Tror dog godt jeg kunne finde på, at fylde mit indhold over i en lidt mere lækker indpakning, som den du viser her ;)

    http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

    Kald det æstetisk eller ej.. Jeg har en rigtig håndværker-kasse, ala dem her http://www.xl-byg.dk/produkter/vaerktoej/vaerktoejsopbevaring/vaerktoejskasse/med komplet indhold. Den er heldigvis gemt pænt væk i kælderrummet, men den har ALT hvad jeg har brug for til ophæng mv. :)

    Super fedt indlæg med billige tips ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: GOLDEN FLATWARE ON SALE