A BEAUTY TURNS 60: THE 7 CHAIR

INSTA LATELY #17

 photo m_zpsgkucjzpy.jpg photo mm_zpsblsfdx0d.jpg photo mmm_zpsu8yewzlm.jpg photo kkk_zpsnnhccl4y.jpg

Husker I at følge os på vores instagram homesickblog? Hvis ikke I allerede gør, så skal I selvfølgelig være mere end velkomne :-) På instagram deler vi små hverdagsglimt, som ikke altid finder vej herind på bloggen. Ovenstående billeder er lidt glimt fra den seneste måneds tid, hvor vi åbenbart har valgt at køre “Arne Jacobsen-tema” med de sidste 4 billeder (!?) Haha, det er altså ikke bevidst, og selvom Arne var en dejlig mand, så lover vi jer, at vi altså også har andet at byde på ;-) Del også gerne jeres egne billeder med os via #homesickblog, det gør os simpelthen så glade, når vi må se med hos jer.

Translation: Just a little recap of our latest posts in Instagram. If you want to follow us, our username is homesickblog and if you want to share your own pictures with us, then feel free to hashtag #homesickblog :-)

13 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A BEAUTY TURNS 60: THE 7 CHAIR