40 SQUARE METERS OF RETRO

I THINK MY LEATHER SOFA PHOBIA IS CURED

 photo leather_zps3a4149b1.jpg
1 / 2

Jeg har så længe jeg kan huske, haft et meget anstrengt forhold til lædersofaer i alle afskygninger, men der er sket det utrolige, at jeg faktisk er begyndt at synes ret godt om dem – i sær ‘retroudgaverne’ med teakben. De gør det umanérligt godt på ovenstående billeder og jeg er helt pjattet med det maskuline udtryk de tilfører rummene, så mit mangeårige misforhold til disse krabater er hermed bragt til skamme ;-)

Translation: As long as I can recall I’ve really had a strange relation to leather couches, but something weird has happens – I’ve started to like them a lot! Especially the retro ones with teak legs. I think they’re really ‘the top’ on the pictures above with their masquline expression they add to the rooms.

Camilla Marie

6 COMMENTS

  • JulieM

    Jeg har haft det præcis samme anstrengte forhold til lædersofaer igennem hele mit liv! Måske fordi vi selv har haft to skrumler af slagsen hjemme hos mine forældre igennem hele min barndom. Så nu da jeg endelig selv fik min egen lejlighed her pr. 1 juni, så tænkte jeg, at et sådan møbel ALDRIG skulle indenfor min dør.
    MEN, da jeg ikke skulle flytte ind i lejligheden alene, men med mine kæreste, så gik det hurtigt op for mig, at det blev jeg ikke alene om at bestemme. For imens jeg altid har haft et anstrengt forhold til lædersofaer, så er min kæreste åbenbart dybt begejstret for dem. Så efter lange snakke om kompromiser og prioriteringer, så måtte jeg se i øjnene at en lædersofa nok alligevel kunne blive en realitet i min nye lejlighed. For eftersom jeg mildest talt har bestemt alt andet i vores lejlighed med hensyn til indretning, så blev det hurtigt klart for mig at dette var en kamp, jeg ikke ville vinde og jeg måtte derfor gå på kompromis denne gang.. Resultat af det er, at der nu står en stor, sort skindbetrækket krabat l i vores fine stue. Min plan er selvfølgelig at bedække den med masser af puder og tæpper, for som den står nu ser den bare kold og klodset ud.. Så hvis I har nogle ideer til, hvordan man kan få en lædersofa til at se flot (eller bare flottere ;-) ) og ikke mindst hyggelig ud, så modtages forslag med kyshånd! :-)
    I øvrigt tusind tak for den bedste bolig-inspirations-blog, som dagligt inspirerer mig og giver mig nye ideer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Marie

      Tak for de søde ord <3 haha åhha ja det lyder jo kun fair, men det er bare træls når de dersens kærester sætter sig helt på tværs på én ting – det kender jeg kun alt for godt :-D God idé med at fyre puder i og måske et plaid hængende over armlænet, man pas på med at det ikke bliver for meget af det gode ;-) Måske et langhåret lyst lammeskind kan lette lidt på det “skrumlede” udtryk, som du beskriver? :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Er enig med dig i forhold til lædersofaerne – det ser super godt ud. Hvad er det for nogle stole der er på billed nr. 2?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Marie

      lige hvad det er for nogle stole, ved jeg desværre ikke, men ilva har nogen lignende :-) WHY WOOD hedder de ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sif

    Hej Homesick blog
    Er helt vild med jeres blog!! Ved i hvor man kan købe glasklokker lig med dem der står på bordet på dette billede?
    Er helt vild med de forskellige størrelser og de sorte bunde.
    (tænkte i måske var de rette at spørge om sådan et tip) ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej.
    Hvor kan denne skønne sofa købes henne? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

40 SQUARE METERS OF RETRO