GET THE LOOK #11

MY LEATHER STRAP MIRROR PROJECT

 photo spejl2_zpsb1ff2869.png

Som de af jer, der følger os på Instagram (homesickblog) måske så igår, så fik jeg lyst til at pimpe mit runde plastikspejl med en rem af læderbælter. Det er efterhånden noget tid siden, at jeg i dette DIY-indlæg viste, hvordan man nemt kunne lave sit eget Gubi-look-alike spejl ved hjælp af læderbælter fra H&M samt et IKEA spejl – og jeg ved, at flere af jer, har kastet sig ud i projektet og er endt med nogle rigtig lækre resultater! Så nu skulle mit spejl altså også have bælter på, og jeg er faktisk blevet ret godt tilfreds med udfaldet.. det giver lidt kant, med sådan en rå rem. Spejlet er et jeg har fundet på et loppemarked, det var oprindeligt rødt, men efter en omgang spraymaling blev det sort. Da spejlets diameter er en del mindre end det fra IKEA, har jeg valgt kun at bruge to bælter til remmen – de kan købes her. Jeg har ikke limet bælterne på spejlkanten, men blot brugt dobbeltklæbende tape, da jeg gerne ville have muligheden for at pille remmen af igen uden at ødelægge spejlet. Jeg kan dog ikke anbefale dobbeltklæbende tape, hvis man benytter spejlet fra IKEA, da det er i rustfrit stål og derfor meget tungere end mit lille plastikspejl.

Hvad synes I om resultatet? Og synes I, at det skal hænge på et stort søm eller måske en knage af en slags? :-)

Translation: I’ve pimped my old mirror with leather belts from H&M. If you wan’t to make something similar, you can find a DIY tutorial right here.

Mette.

Photobucket

25 COMMENTS

 • Det er virkelig blevet fint. Synes det skal hænge som det gør på billedet. Tænker det bliver lidt for meget hvis der er en knage, der er nok detaljer i forvejen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig prof og eksklusivt ud! Kan rigtig godt lide den måde du har taget billedet på, hvor man kan se detaljer fra den modsatte væg :)
  /stylecoded.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Haha, fandt også ud af, at det er utroligt svært at tage et billede af et spejl, uden at man selv kommer med – så jeg er glad for, at du synes om det! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint spejl! :D Jeg tror dog, at jeg ville gøre stroppen kortere, og som ditte siger, ville jeg også bare vælge et søm som på billedet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne man selvfølgelig godt – men tror meget godt at jeg kan lide den, at den er lidt lang :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VILDT fint! Tror måske godt, at jeg kunne finde på noget lignende i mit soveværelse – og at jeg måske lige skal omkring noget genbrug efter et lignende spejl før jeg giver op og tager i Ikea :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! :-) Det synes jeg da helt sikkert du skal gøre, for det er virkelig en nem måde at “pimpe” sit spejl lidt på.. Jeg har set rigtigt mange af de her plastik spejle rundt omkring på loppemarkederne, så du burde også sagtens kunne få fat i et :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er det blevet fint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sad og læste de blogs jeg følger på Bloglovin’ og faldt over dette fede DIY spejlophæng på Homesick.nu. I kommentarerne havde “Ditte blog” skrevet, så jeg klikkede ind for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det er godt nok blevet fint. Og vildt fedt at placere det over spisebordet! Det ser virkelig eksklusivt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Bylund

  Ej hvor er det blevet lækkert! Det vil jeg også begive mig ud i nu, hvor jeg er ved at lave om på mit værelse!
  Hvor er det spejl fra du har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en god og veludført idé. Ofte er det enkle også det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Ja præcis, da jeg selv så netop denne idé, var min første tanke også “hvorfor har jeg ikke selv tænkt på det?” – det er jo så simpelt! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Warming

  Super fedt spejl! Det gav mig lige det sidste skub jeg havde brug for, så jeg også kan få lavet et. :) Tak for en meget inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvad har du brugt til at hænge den op med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Har endelig selv fundet et rundt spejl på loppemarked og skal i dag forsøge mig med spraymaling og bælter! ;-)
  Har du blot tapet spejlets kant da du malede det eller hvordan gjorde du?
  Det ser så fedt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg spraymalede det først sort og lod det tørre, herefter klæbede jeg bælterne på med dobbeltklæbende tape – og det holder stadig fint :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] med de runde spejle med en bæltespænde omkring, som vi har skrevet om flere gange. Blandt andet her, hvor Mette har lavet sit eget. Jeg synes, at det ser så godt ud, men det er bare ikke lige min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Super lækkert spejl, hvor stort er dit spejl?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak. Jeg har det desværre ikke længere, så det kan jeg faktisk ikke svare dig på. Men vil skyde på at det var en omkring 30-40 centimeter i diameter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #11