MY DYMO DISORDER

THE ITALIC CANDLESTICK

 photo italic2_zpsd8c5e759.jpg photo italic_zpsf436dede.jpg
Jeg er lige nødt til at vise jer disse nye lysestager fra Kristina Dam, for de er altså bare alt for flotte! Modellen har fået navnet “The Italic”, og det passer jo så fint til stagens skråt hældende form. Stagerne er lavet af keramik og er halvt glaceret og halvt matte, og tanken er at de kan sættes sammen i et utal af forskellige formationer. Er de ikke cool? Dem tror jeg hellere, at jeg må tilføje til min ønskeliste, for de rammer lige plet hos mig med deres simple, geometriske udtryk. Og jeg mangler jo virkelig lysestager, det er jeg sikker på min kæreste er enig med mig i! ;-) Indtil videre kommer “The Italic” i de tre farver I ser på billederne, men sortimentet vil løbende blive udvidet med flere farver. De er dog først i handlen fra 1. april, men kan forudbestilles her.

Translation: I just have to show you these new amazing candlesticks by Kristina Dam! The model has been named “The Italic”, they are made ​​of ceramic and is half glazed half matte, and the idea is that they can be put together in a myriad of different formations. I have just added them to my wish list, because I’m reaaaally in the need of new candlesticks, I’m sure my boyfriend would agree with me on that! ;-) So far, “The Italic” comes in the three colors you see on the pictures, but the range will be continually expanded with more colors. However, they are only on sale from 1 April, but can be pre-ordered here.

Mette.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY DYMO DISORDER