NEWS FROM DAVID EHRENSTRÅHLE: 2014 GUIDE TO LONDON

NEW IN: VINTAGE CHANEL COMMERCIALS

 photo 259e277d-e833-486c-a632-ac85fa3fd47c_zps2b71c72a.jpg photo c454b742-7050-4531-9454-cd2dcb98ad4a_zps9dcf0948.jpg photo photo_1_zpsa5f4fbcb.jpg photo photo_4_zpsbc6cabbd.jpg

I sidste måned faldt jeg helt tilfældigt over en auktion med ovenstående lækkerheder og så var der bare noget ved dem der gjorde, at jeg måtte nive mig i armen og trykke “buy it now”. Og langt om længe kom de – jeg er helt mundlam over deres skønhed! Det er nogle franske vintage reklamer fra 1950’erne, som er pillet direkte ud af nogle gamle modemagasiner. De emmer derfor af sjæl og har en skøn patina, med deres lette gullige skygger, små huller fra clips og flossede kanter. Jeg ELSKER dem! Kan slet ikke vente med at få dem op at hænge på badeværelset, intet mindre end den perfekte vægdekoration derud til ;-)

..men, men, men der er måske nogle af jer, der har siddet og tænkt “FREAK!”, for hvad skal jeg lige med hele 5 CHANEL reklamer, og hvis I har tænkt det, så har I fuldstændig ret. Selvom de er gudeskønne, ville det nok være lidt overdrevet at have dem alle sammen hængende, så derfor har jeg tænkt på at sælge 3 af dem (de 3 nederste på billede 2). Hvis der skulle sidde nogle interesserede købere derude, skal I være meget velkommen til at klikke forbi annoncen på min Trendsales lige HER (hvis I lover mig ikke at grine af mit 7 år gamle brugernavn) haha.

Translation: Look what the mailman brought for me today. These are some vintage commercials from the 50’s, which comes from old French fashion magazines. Thats why I think they have soul and patina, because of their small marks from the paper clips and the jagged edges.

Camilla Marie

4 COMMENTS

  • De er super cool:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Hvor købte du disse?

    Vh Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej Camilla Marie
    Selvom det er et gammel blodindlæg, ville jeg alligevel lige høre dig, om du fik solgt dine Chanel posters?
    Jeg er helt vild med dem, og kan ikke finde dem nogle andre steder.

    MVH Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEWS FROM DAVID EHRENSTRÅHLE: 2014 GUIDE TO LONDON