MY WORKSPACE & A DIY

NEWS FROM DAVID EHRENSTRÅHLE: 2014 GUIDE TO LONDON

 photo c188fc72-6d2e-4bd0-87be-eb8cc1dde927_zps36af5d28.jpg photo 8d70a2f8-516f-4020-b9db-64b0b3da5756_zps02b9eb73.jpg photo 35c1e745-e913-479a-8ac0-10e47ca62a06_zpsa68a9a38.jpg

Jeg har længe sendt lange blikke og drømmende tanker efter de flotte Paris og New York city guide plakater af David Ehrenstråhle, de er simpelthen så lækre (og umulige at opdrive – Camilla Marie har tidligere sukket efter dem her)! Men nu har han så tilføjet denne London udgave til samlingen, og jeg er helt solgt. London er en af mine absolutte yndlingsbyer, og jeg ville elske at have en så smuk udgave af byen hængende på min væg. Faktisk var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle udgive indlægget her, for plakaten bliver kun fremstillet i begrænset oplag, og tænkt nu hvis den blev udsolgt, før jeg selv fik fat i en? Men på den anden side dumper der nok ikke lige 700 kroner ned fra himlen, som jeg med god samvittighed kan kaste efter vidunderet. Så nu er tippet givet videre til jer, mine yndlings læsere, og så kan det jo være, at det bliver en af jeres vægge, der får æren af at have Ehrenstråhles smukke London Guide hængende :-) Den kan købes i to forskellige størrelser lige her.

P.s. Vi gæsteblogger forresten inde hos søde Emily Salomon i dag, og det handler om beton (surprise!) – se indlægget her.

Translation: For a long time I have been dreaming about the beautiful Paris and New York city guide posters by David Ehrenstråhle – they are so pretty (and impossible to find – Camilla Marie has previously been dreaming of them here)! But now he has added this London edition to the collection, and I am completely sold. London is one of my absolute favorite cities, and I would love to have this beautiful version of the city hanging on my wall. Unfortunately I can’t afford it right now, so now the tip has been passed on to you; my favorite readers. It is available in two different sizes – find it right here.

Mette.

4 COMMENTS

 • Super fedt ur på det første billede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, den tankegang kan jeg godt følge dig i! Det bliver ikke mig, der snupper det, men jeg gad virkelig godt, for det er virkelig en fed plakat, og jeg ELSKER London :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg var faktisk derinde den anden dag ifm. jeres anbefaling om Paris-plakaten og faldt også pladask for London-plakaten, men min kæreste skød den til hjørne fordi London er på højkant.. I “virkeligheden” burde London jo ligge ned.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY WORKSPACE & A DIY