EBAY TIP: CHALKBOARD PLANNERS

JULEGAVEIDEER TIL UNDER 100 KRONER #2

 photo Dias1_zpsc1e5aba9.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Der var mange som det fandt indlæg, som Mette lavede med julegaveideer til under 100 kroner, inspirerende, så hvorfor ikke lave en part 2? Jeg synes altid, at det er svært, det der med julegaver. Det er selvfølgelig altid rart at have et fast beløb at gå efter, men det kan også bare gøre det vildt svært lige at ramme. Her er i hvert fald et bud på nogle lækre sager, som alle sammen er til at betale sig fra. Håber det kan være med til at inspirere jer enten til julegaverne eller bare til egen fornøjelse. Man skal jo også huske sig selv i juletiden! :-)

Translation: A part two for christmas presents on a budget. They all cost less than 100 danish kroner. If you haven’t seen the first part yet, then see it here!

Tatiana.

Photobucket

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: CHALKBOARD PLANNERS