COLORED FLATWARE FROM BROSTE COPENHAGEN

FAVORITES UNDER 250 DANISH KRONER

 photo Dias1_zpsrfstct3y.jpg photo Dias2_zpscfrafzp8.jpg

 wooden hand / vase / candlestick / bowl / cutting board / pillow case / vase

Det er sidst på måneden, studiebøgerne skal til at købes og pengene er trængte, men boligen trænger til fornyelse. Lyder det bekendt? Eller måske du skal finde en fin lille gave til en veninde? Så har jeg samlet nogle af mine favoritter til under 250 kroner her ovenover. Der er masse af fine ting derude, som ikke koster en halv bondegård, hvis man bare er lidt tålmodig og gider at lede efter det. Derudover kan blomster gøre underværker, hvis man trænger til fornyelse derhjemme eller man gerne vil forkæle en, man har kær – og heldigvis er det tulipansæson lige fortiden. Det koster oftest ikke mere end 30 kroner for en buket, og så pynter de simpelthen så fint. Jeg må vidst ned efter nogle tulipaner i dag! ;-)

Translation: It’s the end of the month, so I thought I would show you some of my favorites under 250 danish kroner if you want to spoil your home or someone you love. There’s actually a lot of nice, but cheap things out there. Additionally, it’s tulip season – they’re cheap, pretty and the perfect present. I definitely have to buy some tulips today! ;-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

5 COMMENTS

  • Heidi

    Ved du tilfældigvis hvor vasen på det billede med lysestagen er fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker disse indlæg, for jeg er ikke altid så god til at spotte de rigtig gode udsalgsvarer, så tak for inspiration endnu engang :)

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne H

    Har i nogle erfaringer med at købe pudebetræk fra H&M Home? Har kigget på lidt forskelligt derinde fra, men vil gerne være sikker på at kvaliteten er fin.
    God weekend til jer, og tak for en dejlig og inspirerende blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Jeg har egentlig kun gode erfaringer med det, men der er selvfølgelig altid en risiko ved at bestille online. Mit råd er altid at tjekke hvilket materiale, der er tale om – og hvis det alligevel skulle gå galt, kan det byttes igen :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLORED FLATWARE FROM BROSTE COPENHAGEN