HOME PICS #9: CHRISTMAS TIME

HOMESICKS ADVENTSKALENDER: VIND DÆKKESERVIETTER FRA SVANEN OG TYREN

 photo 4e291a03-a147-45ce-a81e-080f2993f065_zpsf29b3bef.jpg photo svanen222_zps0c14fea7.jpg

Så er det blevet 2. advent, og denne søndag byder vores adventskalender på 6 lækre dækkeservietter fra Svanen og Tyren. Dækkeservietterne er i imiteret skind, hvilket gør, at de ikke kræver nogen vedligeholdelse og nemt kan tørres over med en fugtig klud.

Svanen og Tyren er en designvirksomhed fra Kolding, som producerer boligtekstiler i høj kvalitet, lige fra dækkeservietter og duge til puder og plaider. De er især blevet populære på disse dækkeservietter, hvilket må siges at være fuldt forståeligt – her på HOMESiCK er vi i hvert fald helt vilde med det enkle design og den høje funktionalitet :-)

Hvis du kunne tænke dig at vinde dækkerservietterne er alt du skal gøre:

  1. ‘Like’ Svanen og Tyren på facebook lige her.
  2. Skrive i vores kommentarfelt, hvorfor du kunne tænke dig at vinde dækkerservietterne.

Vinderen trækkes i morgen mandag og får direkte besked på mail. Good luck :-)

KONKURRENCEN ER SLUT, OG DEN HELDIGE VINDER BLEV CECILIE E. JENSEN, SOM HAR FÃ…ET EN MAIL
FRA OS! :-) HUSK AT LEGE MED IGEN PÅ SØNDAG, HVOR DER KOMMER ENDNU EN LÆKKER GAVE PÅ HØJKANT!

Hvis nogen af jer, skulle have fået lyst til, at klikke dækkeservietterne hjem med det samme, måske til en julegave, kan de bestilles på deres hjemmeside lige HER.

Photobucket

160 COMMENTS

  • Pernille lydia Sørensen

    Åh, de er lækre!!! Jeg ville absolut elsker at forkæle min mor med sådan en lækker adventsgave. Hun gør så meget for at forkæle andre, og set i bakspejlet har vi glemt at forkæle hende.. Denne gave ville være starten på en ny tradition – nemlig advents kalender til hende

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

    Nemt spørgsmål! Fordi min kæreste er typen der konsekvent spilder ud over det hele. Det kunne være rart at skåne bordet bare en lille smule ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille GP

    Nøj hvor er de flotte!
    Jeg vil frygtelig gerne vinde dem, da de vil matche utrolig godt til de køkkenting, som jeg allerede har investeret i til jeg, om ikke så længe, skal flytte hjemmefra og derfor starter fra bunden :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Virkelig flotte. De vil være super skønne under vores tallerkener, når vi har en stor damask dug (lys grå) fra Georg Jensen. Jeg er lidt øm overfor den dug, da jeg ikke kan finde ud af at stryge den, så med disse lækre dækservietter vil bordet både blive elegant og praktisk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma L

    Jeg skal vinde, fordi jeg, lige så længe jeg kan huske, har irriteret min mor ud af hendes gode sind, ved at være en rigtig gris når jeg spiser. Det har aldrig lykkedes hende at finde dækkeservietter, der ikke krævede den helt store omgang rengøring efter et måltid, og som samtidig var pæne. Nu hvor jeg egentlig tænker over det, så kunne man nok ikke finde en bedre gave til hende, og derfor vil jeg stærkt krydse fingre for at vinde!
    Samtidig ville de passe for lækkert ind i vores træ-, hvid-, pels- og læderinspirerede lejlighed!
    Glædelig 2. Advent!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Jeg ville gerne vinde dem fordi de er SÅ fede!:) og min kæreste og jeg har lige købt grund, hvor vi skal til at bygge nyt hus – derfor skal vi til at finde en fælles boligstil og disse er vi begge vilde med, og kunne være et godt sted at starte:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette G

    WOW!, det er jo sådan nogle, jeg har ledt efter! Jeg vidste dog ikke, at jeg ledte efter nogle i imiteret læder, men har søgt med lys og lygte efter nogle praktiske OG flotte dækkeservietter i 2 år – og som er til at betale på SU :) De ville klæde mit nytårsbord rigtig godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt

    Hold da op de er fede. Dem skal jeg da vinde, de vil pynte så godt her hjemme :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Min mor skulle have disse. Jeg er på udveksling i USA og har ikke set min dejlige muts i 3 måneder og skal ikke se hende i de næste 7 måneder, jeg savner hende helt ufatteligt meget og jeg synes hun fortjener at blive forkælet! Og så ville de passe perfekt til hendes Piet Hein spisebord og Eames stole!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Sikke fine de er! Ville pynte på mit bord – og uden at jeg skulle være nervøs for at mine små piger ødelagde dem, dejligt at noget smukt også kan være praktisk :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Plovgaard

    Ååh, dem ville jeg da rigtig gerne vinde til mine forældre. De gamle dækkeservietter er begyndt at fnuldre og kan desværre ikke blot tørres af med en klud, men skal derimod rystes hver gang man har krummet lidt (og alt for ofte skal vaskes i vaskemaskinen)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Terese

    Fordi jeg ikke ejer nogle, og fordi de der er perfekte! Så flotte :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup

    Egentlig har jeg aldrig før haft dækkeservietter eller duge, men det er kun fordi jeg ikke har set disse før.
    De er flotte og nemme at holde flotte, så derfor ønsker jeg mine første dækkeservietter <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Sådan en bunke dækservietter ville bare se forrygende ud på mit hjemmelavede rå spisebord af gamle, slidte gulvbrædder..
    Specielt, hvis bordet ellers blev dækket helt i hvidt. Jeg ser det tydeligt for mig. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle spange

    De er da SÅ fine og vil passe perfekt til mit spisebord, og det må være på tide at jeg får en adventgave, bare en enkelt ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er voldsomt lækre!

    Jeg har lige nu kun ét hold dækkeservietter, som jeg købte for tre år siden, da jeg flyttede ind i min lejlighed – og jeg må sige, at de er ved at være godt brugt; de pynter ikke ligefrem længere. Disse derimod vil passe perfekt ind i mit hjem og være en særdeles god erstatning til de gamle (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Cortsen

    Jeg vil gerne vinde disse til min bror :-) Det skulle være “en bare fordi du altid er der” gave :-)
    De er super fede og vil passe perfekt ind i hans stue.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole Lind

    Fordi jeg ikke ejer nogle, og de er virkelig virkelig fine :D !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Nielsen

    Hvis jeg vinder, bliver det en lækker julegave til en i familien, det altid har hjulpet mig. Han er lige flyttet, så det jo også en lækker indflytninggave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Kjølhede

    Orh de er godt nok flotte og lækre!
    De vil passe perfekt ind hos mig, da kæresten og jeg lige er flyttet ind i vores lejlighed, og mange af vores penge går til renovering af badeværelset, så småting som dækkeservietter er bare en ting vi må vente med at købe, til vi engang bliver færdig med at spendere alle vores penge på brus og fliser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jensen

    Hvor er de bare fine! De vil passe perfekt ind i mit hjem – og derfor skal jeg da vinde :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh de er lækre!! Jeg synes bestemt at jeg skal vinde. Hvad som helst for at dække mit efterhånden noget nedslidte spiesbord.. ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vega

    De er så flotte! Jeg ville elske at dække op med dem til pige-middagen. Mit bord, som jeg har arvet af min mormor, er nemlig ret sart. Men jeg har pt kun 5 dækservietter, de er af bomuld og krøller super meget efter vask – dækservietter, der bare kan tørres af ville være et hit!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Lykke

    Hvor er de bare flotte..! Jeg vil bare SÅ gerne vinde disse idet alle vores dækkeservietter herhjemme er blevet ret så slidte og knap så indbydende at dække op med, når vi skal have gæster. Med de her, ville jeg kunne dække det flotteste bord til vores gæster:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke og nemme at tørre af! Derfor :)
    Info@blueeyedflower.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jensen

    Hvis jeg vandt disse lækre dækkeservietter, ville jeg give dem til min mor. Hun ønsker sig nogle nye til jul og har blandt andet kigget på disse. Det ville være dejligt at kunne overraske hende med dem som en ekstra julegave :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Lykke

    wow – de er jo ekstremt flotte!! jeg ville vælge at give dem til min mor enten som adventsgave eller julegave.
    almalykke@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Marie Jensen

    Lækker konkurrence, jeg ville enormt gerne vinde disse smukke dækkeservietter, vi (mig og min kæreste) er lige flyttet i lejlighed og har købt de almindelige dækkeservietter som er næsten umulige at gøre rene, så upraktisk. Så disse ville passe perfekt til os. Krydser fingre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville meget gerne vinde de fine dækkeservietter! For det første fordi jeg selv syntes de er rigtig fine og enkle, og for det andet fordi de har et lidt maskulint look, som jeg ved min kæreste ville sætte pris på i vores måske lidt “tøsede” lejlighed (ifølge ham selvfølgelig ;) )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S.

    Uuh dem ville jeg rigtig gerne vinde – vi har fået nyt hjemmelavet spisebord, og har kun nogle grimme stof dækkeservietter, så det kunne være lækkert at smække disse på bordet ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte H

    Hvor er de lækre! Jeg mangler sådan nogle flotte dækkeservietter der passer ind til stuen i stedet for de kedelige jeg har nu! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Ej, hvor er de fine. Jeg vil så gerne vinde dem, fordi jeg ikke har nogle dækkeservietter, og derudover har jeg ligesom på billedet et coolt plankebord, hvor de ville være så flotte til!!
    Jeg krydser fingre :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde disse flotte dækkeservietter, da jeg faktisk aldrig har ejet dækkeservietter. Men så fedt som det ser ud på billedet er jeg sikker på at de vil komme på bordet – hver dag :) Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana k

    Jeg har ledt længe efter nogle pæne dækkeservietter som kan erstatte min kærestes korkbrædder med skibe på! Det er super svært at finde nogle som ikke ser malplaceret ud, men disse forener æstetik og det praktiske og får det til at gå op i en højere enhed! Åh jeg håber jeg vinder :-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria jacobsen

    Jeg skal til at flytte hjemmefra og nogle smukke dækservietter er lige hvad jeg kunne trænge til :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline Næss

    Hold da op, hvor er de fine!! Vi har altid brug for dækservietter, da vores træbord er meget sart. Indtil i dag, er dækservietter kun blevet brugt pga. funktionen. En helt ny verden af dækservietter er opnået op for mig. Wauw.!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline M

    Dem skulle min mor forkæles med.
    Hun har støtte mig de sidste 2år gennem mit lange kræft forløb og været der dag og nat, tilsidesat sig selv for at være der for mig.
    Hun fortjener alt det bedste.
    Då uden tvivl fortjener hun lidt hverdags luksus
    krydser finger for at blive den heldige.

    Glædelig 2. advent til alle

    Kh. Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, hvor er de lækre!
    Jeg har i evigheder skulle købe en dug til at dække mit knaaap så flotte bord, men tjansen bliver ved med ikke at være streget af min to do-liste. Derfor vil jeg utrolig gerne glædes med de flotte dækkeservietter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Har et noget sart bord, hvorfor dækkeservietter ville være en god ide. Har dog ikke før nu, set dækkeservietter som ikke gør det for pyntet. Disse er for rå – hvilket ville passe så fint hjem til mig!

    De er virkelig fede – må på ønskesedlen til fødselsdagen, hvis ikke man er så heldig at vinde dem!

    God jul!

    Kh. Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde disse, da jeg inden for den nærmest fremtid snart skal flytte hjemmefra, og ingen dækkeservietter har – og disse er da alt for lækre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde dækservietterne for så at kunne give dem videre til min mor som en lille decembergave. De passer perfekt ind i hendes indretning og hun brokker sig altid over hvordan mine små søskende sviner over det hele, hehe. Hun ville blive lykkelig for dem.

    God december!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise R.

    Jeg er vild med det enkelte rå design. De vil passe perfekt til vores nye spisebord, som skal beskyttes og derudover vil de være med til at skabe en kontrast i vores spisestue :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

    Dem kunne jeg helt sikkert bruge – vi har et meget pænt, men vældig upraktisk lyst træbord, som der hurtigt kommer pletter på, hvis man spilder (og det sker jo) ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ikke i tvivl om at de ville pynte vores rå træbord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille L

    De er rigtigt fine! De ville pynte istedet for de gamle plettede jeg har, som ikke længere kan gøres ordentlig rene :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lige hvad jeg står og mangler!
    Jeg er flyttet i l(ejer)ejlighed hvor den forrige ejer var så venlig at lade et gammelt spisebord blive stående. Jeg har fået pladen ordnet, da lakken (?) var skallet af diverse steder. Dette har dog resulteret i, at bordpladen er meget modtagelig for pletter. Derfor ville disse flotte dækkeservietter være den perfekte løsning! :)

    //L.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Hede

    Nøj, hvor er de lækre! Jeg har kun et par fesne, grønne plasticdækkeservietter, som jeg helt sikkert godt kunne klare at blive opgraderet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ejer pt ingen dækservietter (de sidste havde et lille “uheld” over på komfuret;)) så det ville da være dejlig med et par megalækre til bordet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Waow de er perfekte! Det er jeg slet ikke i tvivl om hvorfor. Hjemme hos os har vi et spisebord i glas (mandens værk), hvilket giver frygtelige skære lyde, når stiller og flytter tallerkner og glas. Det ville de hjælpe på, plus at de ville give bordet kant!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edith

    Sikke en dejlig konkurrence :) Jeg ville virkelig kunne bruge dækkeservietterne. Jeg ville nyde at give dem i julegave til min mor og far, som er virkelig svære at finde julegaver til. De har det flotteste træbord stående i køkkenet, men de dækservietter de har er så gamle og usle at se på. Disse lækre ville virkelig pryde spisestuen og mache læderstolene og min mor ville nyde at de var så nemme at rengøre.
    God jul
    Mvh Edith Wallin :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg vil frygtelig gerne vinde dem, da jeg har travet alle butikker i Århus igennem for at finde nogle flotte dækkeservietter til min søster, men uden held. Og de her er jo bare for flotte :) Så hvis jeg vandt, skulle det være en ekstra julegave til min søster, som jeg er sikker på hun vil elske :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil gerne vinde, fordi:
    Jeg er lige flyttet hjemmefra, har lige købt nyt spisebord – og de ville simpelthen passe SÅ godt ind i min boligindretning :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah

    Jeg har et lidt anstrengt forhold til dækkeservietter. Jeg synes oftest de er meget ucharmerende – og kan ødelægge et pænt dækket bord. Derudover får jeg associationer til plettede, misfarvede stofdækkeservietter. Men disse dækkeservietter – NØJ de er fine! De ville være så flotte på mit bord – og så bliver de ikke misfarvede og plettede ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Rærup

    Først og fremmest kunne jeg godt tænke mig at vide dem, fordi de jo bare er for sindsygt lækre, men også fordi at jeg selv lige har været i genbrugen, finde et super smukt bord (selvom det var ret ramponeret) så jeg har været henne og slibe det helt ned for derefter at voksbehandle det, så det nu står med den smukkeste gyldenbrune farve, og det ville være fantastisk at være indehaver af præcis disse dækservietter for at beskytte mit bord + så vil de se fantastisk smukke ud under mit arvede stel :-)
    xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg vil gerne vinde de flotte bordskånere – til både min kæreste og jeg. Han mener at man skal have bordskånere, men jeg har indtil videre nægtet det, fordi han ikke kunne vise mig nogle som både er pæne og rengøringsvenlige. Disse bordskånere opfylder kravene og er mega rå! De vil faktisk klæde vores bord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde adventsgaven fra Svanen og Tyren fordi jeg snart skal til at flytte hjemmefra og derfor godt kunne bruge nogle meget, meget pæne dækkeservietter som disse. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Vil så gerne vinde disse dækservietter, da det lige er det jeg står og mangler, og de vil pynte på flot på spisebordet! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hvor er de fede!

    Fordi jeg var naiv, og gav dyre domme for filt-dækkeservietter i lys grå fra HAY – MEGET upraktisk. Det er allerede virkelig ulækre, og læder-dækkeservietter har stået på såvel fødselsdags- som julegavelisten :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi S

    Fordi de er virkelig flotte :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    De ville passe perfekt til mit lyse egetræ-spiseborg, glæder mig allerede til at dække et flot julebord med dem på ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige lavet et spisebord, og det er helt hvidt, så det ville være perfekt, hvis der lige kunne komme noget kontrast og råt ind. Krydser virkelig finger for at jeg har været artig, og de flotte dækkeservietter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Low Thomsen

    Jeg ville elske at vinde dem til når jeg skal holde nytårsmiddag for mine tøser. Det ville pynte så meget ((:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

    Jeg vil gerne vinde af den simple årsag at jeg faktisk endnu ikke ejer nogle dækkeservietter! Disse er flotte, så dem vil jeg da vældig gerne eje! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine Kristensen

    De er bare super smukke! Ville elske at vinde dem og med en 2,5 årige krudtugle er det bare praktisk at kunne tørre dem af efter måltiderne hvor maden ikke nødvendigvis altid ligger på tallerkenen ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    De ville være vildt smukke i min lille nye lejlighed! Ja tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Mit spisebord ville elske at dets klodsede ejer vandt disse, så der ikke kommer flere skrammer ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Ville elske at vinde dem, de ville passe så godt til mit helt hvide spisebord. Det ville skabe en god kantrast så det hele ikke bliver så fint :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone B.

    Ihh hvor er de fede!!

    Jeg ville elske at have et par af dem! De ville pynte så fint og passer lige ind i min stil!

    Tror heller ikke at bordet ville have noget imod, hvis vi undgik flere skrammer ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hansen

    Jeg ville bruge dem til min nye lejlighed! Flytter hjemmefra om 3 måneder, og så ville de jo være perfekte ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamma

    De er da super flotte! Jeg ville vinde dem så det kunne blive en lækker ekstra julegave til mine forældre, for de trænger virkelig til nye dækkeservietter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Bjerre

    Jeg har allerede 4 dækkeservietter fra tyren og svanen, men mangler flere til når jeg har gæster.. Det er de lækreste og smukkeste dækkeservietter jeg har haft..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde-Marie

    Har aldrig set disse dækkeservietter før – men hold nu KÆFT hvor er de bare lækre!!!
    Musthave – Musthave – Musthave!
    – God søndag, de Damer ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie s

    de ligner i høj grad kvalitet og så ville de være den vildeste kontrast til mit eller meget feminine hjem og sådan et mix elsker jeg, super lækker præmie! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • simone

    Dem MÅ jeg bare eje. Min kæreste og jeg er ved at flytte sammen, og disse ville passe utrolig godt ind i vores stil, vi har er i gang med at lave vores eget plankebord ud af egetræ, lidt af et projekt men disse ville helt sikkert gøre sig godt til det forhåbentlig snart færdige bord. Der skulle jo nødig spildes på vores fine bord ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Dochedahl

    Åh hvor ville det bare være en skøn adventsgave at få! Jeg er igang med at renovere vores kælder så jeg kan få min egen lille lejlighed, men jeg har ikke uanede midler til det. Derfor ville det være detaljer som de flotte dækkeservietterne, der ville give stedet en følelse af luksus imellem glas og tallerkner fra ikea.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susie Rasmussen

    Mine forældre er netop blevet skilt og min mor skal for første gang i sit liv bo alene. Hun har fundet en lejlighed og disse dækservietter ville gøre det ud som en smuk indflyttergave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Super lækre dækkeservietter :) Jeg vil rigtig gerne vinde dem, da min kæreste og jeg er ved at renovere hele vores lejlighed og skabe os et nyt look, og disse dækkeservietter ville passe perfekt ind!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Jeg har lige fået ny lejlighed fra januar og disse vil virkelig pynte i lejligheden!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hvis jeg vandt disse, så skulle min mor og far have dem. Lige nu har de nogle fra IKEA, som godt kunne trænge til en opdatering!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Louise

    Jeg har købt et nyt spisebord i noget råt træ for ikke så længe siden og har haft dug på lige siden jeg fik det.. Der ville de flotte dækkeservietter passe helt perfekt til så bordet kunne blive vist frem uden at få ridser elle r andre skader :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Jeg ville elske at kunne give dem til min mor i julegave, de dækservietter hun har er 20 år gamle og helt nedslidte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia k.c.

    Jeg skal vinde de lækre dækservietter, fordi de eneste dækservietter man kan købe her i lemvig er lavet af uld, eller andet materiale som er umuligt at tære af og holde pænt – piakc

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Kilden

    Jeg vil ønske at vinde disse lækre dækservietter, så jeg kan forkæle min mor med dem. De vil passe godt ind i hendes stil, og når hun nu bor sammen med mine søskende og jeg, vil hun nok også sætte pris på, at have noget der skåner bordet mod en flok unger ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise

    hvor er de bare mega lækre! min kæreste hader hvor meget jeg spilder og vores gamle, kedelige ikea-bord trænger sådan til at blive piftet op!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Kunne være rart i stedet for vores grimme voksdug :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina K

    Fordi de ville passe smadder godt på voresd spisebord og fordi mine unger spilder hele tiden;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Kristensen

    Fed adventsgave! :D
    Vil gerne vinde dem her for står og skal flytte hjemmefra så det ville rigtig fint med nogle dækkeservietter til min nye lejlighed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg er lige ved at skulle flytte hjemmefra – og jeg har absolut ikke styr på noget som helst af det man har brug for, når man pludselig bor alene – bl.a. dækservietter! Smukke dækservietter som disse ville jeg aldrig få råd til når jeg flytter (det er jo møg dyrt!!) og derfor ville det at vinde disse falde på et tørt sted! Jeg krydser fingre :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Steen

    Ej hvor er de fede!
    Ville passe fint på vores hvide bord, som så nemt bliver beskidt…. Det ville klart pynte! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Jeg vil gerne vinde dem, så jeg kan give min mor en lille gave. Hun flyttede for to år siden, sammen med hendes kæreste, og de har lige siden forsøgt at gøre huset til et rigtig dejligt og varmt hjem. Små detaljer er altid gode, og jeg syntes dækkeservietterne er rigtig lækre, og de ville passe perfekt til vores spisebord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joy

    Ganske simpelt….de er bare super lækre og da vi lige har fået nyt spisebord i træ, så kunne de passe perfekt derpå.
    Krydser fingre :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Pederaen

    Jamen jamen, de passer perfekt til min ydmyge bolig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ser rigtigt lækre ud! Enten skulle de være til vores eget spisebord, fordi de er nemme at smide på og gøre rene i stedet for en dug! Eller også ville jeg give dem til min skønne mor i julegave, fordi jeg elsker at give gaver til andre! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Bringsjord

    WAU de er SÅ flotte, dem vil jeg gerne vinde, jeg bruger aldrig dug, og disse skønne dækkeservietter vil jeg bruge til mit italienske stel Casagent, som jeg elsker at dække op med, og med disse dækkeservietter vil det sætte prikken over i’et så de må meget gerne komme hjem til mig. Glædelig december, Lene :0))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Svane

    Jeg skal til og flytte hjemmefra efter jul, og vil vildt gerne pifte min kommende lejlighed lidt op, men noget lækkert :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie KJ

    Ojj Jeg er vilde med dem!!
    Min mor har længe ønsket sig nogle pæne dækkeservietter! Jeg har allerede været på udkig, men hvor er det dog svært at finde nogle der er enkle og flotte !!! Men hold nu op hvor er disse hotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Jeg vil gerne vinde fordi jeg netop står og mangler dækkeservietter

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seline T

    God start til når man skal flytte hjemmefra ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Stibinsky

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde disse LÆKRE dækkeservietter til mit nye hjem, som mangler det sidste touch ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg skal vinde fordi, jeg snart skal til og flytte hjemmefra; og dét med lækre deltaljer til den nye lejlighed er der ikke lige plads til i budgettet. Desuden er jeg pjattet med læder, og elsker måden det kan give lidt kant til min ellers mere shabby-chick indretningsstil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Syvsig

    Jeg skal da vinde, fordi jeg flytter hjemmefra i slutningen af januar! Det ville være dejligt med lækre og stilet dækkeservietter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Ihhh, de er flotte!! Fordi jeg skal flytte med min kæreste om præcis 24 dage – og vi kan ikke vente!! Vi har ledt og ledt efter de perfekte dækkeservietter, men ikke fundet nogle endnu til vores nye spisebord – og disse ville bare passe SÅ godt ind! Vi krydser fingre ;-) rigtig god advent til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Christoffersen

    De ville ganske simpelt passe perfekt til mit nye runde magis tavolo bord i hvid. Er meget sart over det stadig, og de dækservietter fra ikea passer bare på en måde ikke til bordet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har aldrig ejet sådan nogen fine, ville være skønt til julebordet:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emeli Hansen

    De er super fede!
    Jeg vil gerne vinde dem, fordi der ikke er længe til at jeg flytter hjemmefra og når man er studerenede på SU er der desværre ikke råd til sådan nogle skønne ting! Og så bare fordi de er mega fede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Kragelund

    De ville passe helt perfekt til den lejlighed vi lige er flyttet ind i efter 1 års renovering! :-) Det har været en lang proces, så denne flotte adventsgave, vil virkelig varme ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Glædelig 2. advent!
    Tak for god inspiration på jeres blog.
    dækkeservietterne ville passe rigtig godt hjem til mig. det ville ville være den perfekte adventsgave. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Olsen

    Jeg vil utrolig gerne vinde disse super fede dækkeservietter, da jeg har et egetræsbord, der ikke tåler vand – Så de ville passe perfekt til mit bord i min nye lejlighed :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stinne

    Sikke lækre dækkeservietter!
    Jeg ville elske at vinde dem, så de kunne pynte på mit hjemmelavede ege-plankebord :-) de passer perfekt ind i stilen hjemme hos mig, med deres enkle look, og lækre materiale!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Mest af alt fordi jeg slet ikke ejer nogle ligeså flotte som disse! Og min kæreste vil også elske dem… meget bedre end lilla i hans øjne ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Olsen

    Fordi jeg elsker jeres blog og skønne bolig tips :) også fordi jeg overtager min nye lejlighed d. 1/1, og de ville passe så godt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Hansen

    Det må være så jeg kan dække det fineste bord til når min veninde kommer på besøg… Små skåle med snacks, en vase med en frisk blomst og vintageglas med hvidvin, skal pryde bordet…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinna

    Jeg er igang med at lave om i min stue – så de vil passe godt dertil. Derudover får jeg ofte besøg af min lille niece, som spilder lidt meget :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selma G

    Jeg kunne tænke mig og vinde dækkerservietterne fordi jeg har en kedeligt bord, og ikke ejer en dug – og de ville pæppe bordet gevaldigt op, her i den søde juletid!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie E. Jensen

    De er SÅ fede, og ser utrolig lækre ud.
    Jeg vil sindsygt gerne vinde dem fordi at det er så sjælendt man har råd til at købe luxus gaver når man ung! U KNOW…
    og selvfølgelig ville det bare være lækkert med noget der kunne skåne bordene der hjemme.
    Krydser alt hvad jeg har, og venter spændt på hvem der vinder! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

    De er virkelig lækre! Tror de ville passe perfekt til vores spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enya-Sophie Ehrenreich

    Jeg vil rigtig gerne vinde disse som en gave til mine søde forældre, da jeg har været lidt sent ude med julegaverne i år, eftersom vi først lige har fået en juleaften stablet på benene. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Linde

    Wow de er godt nok flotte! Jeg kunne godt tænke mig at vinde dem, da jeg snart står overfor at skulle flytte hjemmefra og er så småt begyndt at samle ALT udstyr, og der er meget man skal have.. Så det ville være fedt at vinde disse, så er der da en ting mindre jeg mangler :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Hvor er de lækre!
    Jeg har ledt efter nogle pæne dækkeservietter, men synes ikke jeg kan finde nogle som jeg kan lide. Men de her er virkelige flotte :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    De er jo mega lækre!! Har ledt efter nogle flotte dækkeservietter i 100 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Persson

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde de her dækservietter, da jeg synes de er vildt flotte. De ville være rigtig flotte i stuen især når jeg skal holde nytår og jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra R. Jensen

    Vil super gerne vinde dem, fordi jeg aldrig kan finde nogle dækservietter som jeg kan lide – men de her er da for cool! I’m in (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Persson

    Årh de er flotte. Dem må jeg eje, det ville være fantastisk at vinde dem. De ville være rigtig flotte til min mors jule og nytårs bord. Jeg kan ikke forestille mig andet end at de ville være perfekte til den lejlighed jeg får, når jeg engang jeg flytter hjemmefra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Serup

    Da min kæreste og jeg flytter efter årsskiftet, og jeg har tænkt mig at lave mit eget bord efter jeres fantastiske DIY, ville jeg selvfølgelig gerne kunne beskytte det med disse lækre dækkeservietter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Aarslev

    De er simpelthen så lækre og ville klæde vores spisebord så godt. Og så er der ikke så længe til jeg flytter hjemmefra, så det ville da være lækkert at have dem med der :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Har lige køb en ny lejlighed, som jeg får næste søndag. Men jeg ejer hverken dækkeservietter eller dug, så derfor ville disse være helt perfekte til mit nye “antikke” spisebord :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu op hvor er de fede!

    Perfekt til mine forældre spisebord, passer perfekt til vores hjem… og så om 3 år, når jeg flytter hjemme fra, vil de da være vildt lækre at tage med sig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine S.

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de flotte dækkeservietter til mine skønne forældre, der pt. er ved at renovere deres stue og trænger til lidt nyt guf til spiseafdelingen oven på flere måneders støv og ombygning. De vil stå rigtig godt til deres nye fine kobberdetaljer omkring kaminen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea

    Fordi det er første gang nogensinde jeg har fundet en dækkeserviet jeg synes er pæn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella Lind

    Hvor er de lækre. Jeg vil gerne vinde, så jeg kan give min bror en tidlig julegave. Han har fået et nyt bord, som desværre ikke kan ”tåle” særlig meget. Derfor ville et par dækkeservietter være en perfekt gave til ham :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah K

    De ser godt nok fine ud! :-)
    Mangler nogle til at passe på mit hvide spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai-Britt

    Min kæreste fortalte mig i dag, at han savner, at vi spiser sammen (vi er lige blevet forældre og har siden ikke siddet og spist sammen). Jeg kunne godt tænke mig at forkæle ham med en middag med god mad, og hvor bordet var dækket ekstra fint med de flotte dækkeservietter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville elske at vinde disse dækkeservietter, da jeg godt kan lide at dække et fint bord og gøre meget ud af det. Jeg er nu allerede begyndt at planlægge julebordet. Det kunne være så fedt hvis disse kunne komme på mit julebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg kunne virkelig godt bruge nogle dækkeservietter, da jeg altid drysser hele mit bord til med salt når jeg spiser æg til morgenmad. Og så er de jo mega lækre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Hoffmeyer

    De er vildt pæne og ville pynte så flot i min nye lejlighed. Det ville være så sejt at vinde dem, så jeg krydser fingre! Og tusinde tak for en dejlig, dejlig boligblog :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette Sidor

    Elegante og praktiske. What’s not to like?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

    Hjemme hos mine forældre har vi de dækservietter som min mor købte da hun flyttede hjemmefra, så det er vist rimeligt at sige at de trænger til udskiftning ;) desværre er enkle og praktiske dækservietter ikke nemme at finde, men de her er da helt perfekte!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne S

    Jeg ønsker mig dem da vi slet ikke har nogen dækkeservietter, og det ser bare bedre ud til fint brug..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise H

    Blot fordi de er vildt smukke og ville klæde mit egetræsbord i stuen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine L

    Jeg ville ELSKE at se disse dækkeservietter hjemme på mit hvide spisebord! Mest af alt fordi jeg i ALT for lang tid har måtte leve med de standard sorte flettede dækkeservietter fra TIGER, som godt nok er ved at være lidt sørgelige at kigge på! De er utroligt upraktiske og så godt som umulige at få rene!
    Og så er dækkeservietter bare en ting, som er alt for svær at få sig taget sammen til at købe – desværre! For disse er da overdrevet fede!

    Glædelig jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Buciek

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde de fine dækkeservietter, da de ville passe rigtig fint til mit bord, som for øvrigt er et Homesick-inspireret hjemmelavet bord ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Hvor er de lækre! Jeg har længe været på jagt efter dækkeservietter i sort læder og de her er perfekte. Ih hvor jeg ønsker mig dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Hvor er de lækre! Jeg har så længe ledt efter dækkeservietter i sort læder og de her er perfekte. Ih hvor jeg ønsker mig dem!
    Kh Isabella

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma josephine

    De er jo vildt lækre, så flotte og går til alt!
    Jeg vil gerne vinde, så jeg kan give dem til min mor, så hun ikke skal bekymre sig om pletter på det nye lyse spisebord, eller en ødelagt dækserviet, når hun får børnebørne på besøg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    JEg vil gerne vinde dem, så jeg kan give dem til min mor og hendes kæreste, fordi de ville passe helt, helt perfekt til deres meget smukke wegner spisebord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Håber jeg kan nå at være med! :D
    Jeg står lige og mangler sådan nogle, kunne være dejligt at vinde.
    God Jul (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne L

    Fordi jeg gerne vil give min kæreste dem til sidste advent :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte St

    De er så flotte og lige noget for mig :)
    Da vi har et meget sart spisebord, ville det være perfekt at vinde et par dækkeservietter som kan aftørres og bruges igen og igen. Dem var har nu er af kork, rigtig fede, men de kan ikke rengøres og trænges til en udskifter :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • aah de er da super laekre. dem kunne vi godt bruge ved vores spisebord, da vi slet ikke har nogen daekkeservietter og disse i laeder look er da bare for fine. krydser fingre`:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de dog bare smukke! Jeg mener, at jeg skal vinde dem fordi at jeg er en fattig studerende og fordi jeg er sikker på, at de vil passe godt til mit hjemmelavet bord (Europa Paller).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke Byskov Hauge

    jeg skal helt sikkert vinde disse lækre dækkeservietter, da de ser mega lækre og praktiske ud! jeg synes sjældent man finder nogle flotte dækkeservietter, men her er de jo!
    jeg håber meget på at vinde, for de ville passe skide godt til mit noget så kedelige spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine Jessen

    Jeg vil super gerne vinde, da de bare er alt for fede og ville passe perfekt til vores spisebord! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    de passer jo lige til bordet, når jeg flytter hjemmefra, som samtidig er inden for mit princip om praktisk, æstetisk og funktionelt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Hvor er det bare de lækreste dækkeservietter!
    Jeg kunne godt tænke mig at vinde dem, da vi har et helt vidt glasbord hjemme, hvor vi stort set har vores dækkeservietter liggende på hele tiden, derfor vil de virkelig komme til sin ret, og det ville skabe sådan en cool kontrast til bordet! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Jørgensen

    JEg har længe ledt efter nogle fine og praktiske dækkeservietter – de er jo lige her!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

    Ret simpelt faktisk, fordi da jeg spurgte mine forældre for nogle dage siden, hvad de ønskede sig i julegave blevet der svaret dækkeservietter. Og kun forældre ville huske sig noget så praktisk som det, men hold da op – disse giver da et helt nyt syn på sagen. Virkelig lækre og de ville være den perfekte gave ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde konkurrencen, da jeg forhåbentlig snart finder en lejlighed, hvor de skal pynte fint på bordet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Nikolajsen

    Jeg vil SÅ gerne vinde dem. De ville passe perfekt til den indretningsstil jeg er ved at danne til når jeg, om ikke længe skal flytte hjemmefra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lige købt nyt lækkert spisebord, og er kæmpe fan er læder, så de dækkeservietter falder lige i min smag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS #9: CHRISTMAS TIME