HAND WASH

HOME PICS #9: CHRISTMAS TIME

 photo jj_zps51f22f97.jpg photo jjjjjjj_zpsd9df9d8b.jpg photo juuul_zps45ff885f.jpg photo jjj_zps86e7745c.jpg photo 8d201b87-dbcb-4903-9b63-f459862cebdf_zpsb9347bf8.jpg
Selvom vi efterhånden er ved at være godt inde i december (og det allerede er flere uger siden, at julepynten flyttede ind herhjemme) så får I lige lidt billeder – bedre sent end aldrig. Som nævnt tidligere er jeg ikke så meget til det traditionelle julepynt med kravlenisser og den slags, jeg synes skam det kan være noget så hyggeligt, bare ikke hjemme hos mig selv. Her må godt være lidt afdæmpet, og så er det lige gået op for mig, at mit julepynt også bærer ret meget præg af at jeg er på SU, for det har virkelig ikke kostet mange bananer (måske lige pånær krusene fra Design Letters). Honeycomb balls’ne er fra Søstrene Grene til ingen penge, lærkegrenene har jeg hamstret ganske gratis og juletræerne har jeg selv foldet af hvidt karton (se guide her). De hvide ophæng med små ord på har jeg lavet af “white clay”, som heller ikke koster alverdens i Panduro Hobby. Jeg postede et billede af dem på vores instagram (homesickblog) forleden, og der blev spurgt efter en guide – men faktisk er det ret simpelt:

1. Rul white clay massen fladt ud med en kagerulle.
2. Brug kageudstikkere i de former du ønsker eller skær formen med en kniv.
3. Skriv små ord på massen med bogstavstempler. Jeg har købt mine på Ebay her, men jeg ved, at man også har kunne købe nogen billigt i Tiger.
4. Stik et hul til hanken med en tandstik eller et sugerør.
5. Lad ophængene lufttøre i en dag eller to, til de har fået en fin hvid farve.
6. Bind snore i ophængene, så de kan hænges op – eller brug dem som fine gavemærker på julegaverne.

Idéen er faktisk en jeg har helt fra sidste jul, hvor jeg lavede dette inspirationsindlæg – her havde jeg dog planer om at lave ophængene af trylledej, men jeg vil helt sikkert anbefale at bruge “white clay”, da det er nemt, fordi det ikke skal bages, og så får det den fineste hvide farve, når det er tørt.

Translation: A few home pics of my christmas decor this year. It’s pretty simple, but that’s how I like it. I’ve made the christmas trees (find a guide here) and the “white clay” ornaments my self, so it’s mostly cheap christmas decor as well – except the letter mugs (“JUL” means christmas in Danish) from Design Letters.

Mette.

 

Photobucket

 

15 COMMENTS

 • Maria

  Hvor er lyskæden på øverste billed fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men du vilka vackra stjärnor! Blev lite inspirerad att hämta white clay ;)
  Mysiga juldekorationer! Trevlig 2:a advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak – dejligt at du blev inspireret, de er heldigvis virkelig nemme at lave. Glædelig 2. advent til dig også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hele så fint! Elsker især måden du bruger dine design letters på, virkelig god idé :-)

  Knus Jonna // byjohna.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk! Jeg elsker jeres home pics. Jeg er heller ikke til nisseland, så det er klart også et neddæmpet tema, der er hjemme hos mig.

  Skal også have anskaffet mig sådan nogle fine grene – det må være i stedet for granet. :)

  Glædelig 2. advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din søde kommentar. Ja, lærkegrenene er i hvert fald en nem løsning, og så synes jeg de er super hyggelige :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Designlettersjulekrus med hyacint: Tjek
  Lærkegrene: Tjek
  Pompomer: Tjek

  Ih, vi har god stil, hva’ :-D :-D

  Krusene var min adventsgave sidste søndag (fra hunden. host!)
  Der ligger et billede på min instagram: christinamelchiors og jeg tror faktisk, jeg har lavet et tag på det med homesickblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha. Hvor er det godt! Vi kan desværre ikke se hashtaggene, når din instagram profil er privat, så tillod mig lige at ansøge – sød hund du har dig der ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha – ja den skønne hund har endda også give mig AJ-krus til badeværelset. Meget velopdragen type :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med lysestagen på det øverste billede, hvor er den fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hvor er den fine hvide kasse på det øverste billede fra? Den der står ved siden af kalenderlyset :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAND WASH