INSTA LATELY #4

MINIMALISTISK GULVLAMPE

 photo Skaeligrmbillede2013-09-13kl153453_zps331dd422.png

Jeg mindes, at der for noget tid siden, var nogle af jer læsere, som efterspurgte et billigere alternativ til AJ gulvlampen. Det har ikke været helt nemt at finde, men synes faktisk at Yes-lampen fra ILVA er et ret godt alternativ, hvis man ønsker det minimalistiske look, men til lidt billigere penge. Personligt synes jeg ikke, at den slår AJ-lampen – heller ikke selvom prisen er lavere, men måske det bare er, fordi jeg har et lidt “blødt hjerte” for Arne Jacobsen. Og så er de selvfølgelig heller ikke helt ens! Hvad synes I? :-)

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #4