SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE

DIY: KNIT PILLOW

 photo knit_zps0d6fca41.jpg

Åha, jeg er verdensmester i overspringshandler, hvilket resulterede i, at jeg i dag (imens jeg var godt igang med at læse til eksamen) simpelthen var nødt til at forvandle mit striktørklæde til en sofapude. Nej nej, det kunne ikke vente til senere! Egentlig fik jeg idéen fordi jeg købte denne sorte strikpude da jeg var i IKEA forleden, og den så altså lidt ensom ud i min sofa. Derfor lurede jeg lidt efter en grå makker til den på nettet, men jeg kunne ikke finde en som både var pæn og til at betale sig fra. At strikke en selv var selvfølgelig en mulighed, men det har jeg desværre ikke evnerne til, så derfor måtte det gå ud over mit strikkede tube-tørklæde, som jeg alligevel ikke rigtigt fik brugt.

Synes faktisk at resultatet blev okay, når man tænker på at jeg virkelig er en dør til at sy – jeg ejer heller ikke en symaskine, så den blev hæftet sammmen med nål og tråd, og er derfor heller ikke sådan helt lige.. Til gengæld er det super nemt, hvis man altså lige har et striktørklæde liggende (og ellers koster sådan et jo heller ikke voldsomt meget). Det eneste jeg gjorde var at folde den rundt om puden og så måle nogenlunde ud, hvor jeg skulle klippe det overskydende strik af. Herefter satte jeg knappenåle i siderne med, og så var det ellers bare at sy den sammen, hvilket ville gå super hurtigt, hvis man er ejer af en symaskine! Bum, så var den færdig, og IKEA-puden var ikke længere ensom ;-)

knit2_zps7709f3cc photo knit2_zps7709f3cc-1_zps607c054f.jpg

Mette.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Fantastisk ser det ud! Uhm sådan rigtig comfort hyggepuder, det var en rigtig dejlig overspringshandling :-) tak for den absolut smukke idé og ha en dejlig weekend kære Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din søde kommentar! ja, det her var i det mindste en produktiv overspringshandling, så den kan vel godt retfærdiggøres ;-) rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en vildt god idé!!! Er helt pjattet med strik, specielt til huset – så dette skal prøves :-)

  Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for at du synes, det er i hvert fald også super nemt ;-) jeg har også et eller andet med strik for tiden, synes det er så hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Must try that! Gorgeous!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie-louise posgaard larsen

  Fedt. Det ser godt ud. Jeg ejer desværre ikke lige et gråt tørklæde, så jeg kunne gøre tricket efter… men puden fra ikea har jeg. Den ligger på min “bænk” i entreen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHAKE IT LIKE A POLAROID PICTURE