NYT LYS OVER DESIGNKLASSIKERE

EN MEGET LÆKKER LAMPE

 photo by_nord_aw2013_p16_zps47ed7002.jpg

Source: My Scandinavian Home

Jaaa, en lampe igen! Sorry, couldn’t help it! ;-) Billedet er ved at være ret omblogget, det er nemlig et af By Nord’s miljøbilleder fra AW13. Men men men… det er ikke så meget det, jeg vil med dette indlæg. Selvom By Nord gør et fantastisk arbejde, så vil jeg gerne lægge fokus på de der alt for lækre væglamper! Lampen hedder “265” og er en helt unik væglampe fra Flos, designet i 1973 af Paolo Rizzato.

Jeg er vild med, at den er så markant, industriel og æstetisk på samme tid. Et ret godt bud på en anderledes lampe, som også kan tilføre rummet et grafisk udtryk. Ikke nok med, at den er pæn, så er den også fleksibel og kan drejes alt efter, hvor man ønsker belysningen! I love it. Den fås i sort, grå og hvid, og forhandles blandt andet hos Designdelicatessen! Hvad synes I om lampen og hvor ville I hænge den?! :-)

Tatiana.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Line Es

  Kender du en budgetversion af den lampe? Jeg synes det er så lækkert det med at det er en væglampe, og alligevel har det svævende look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er helt enig! Og nej, kender faktisk ikke en budgetversion… men det er vidst værd at kigge efter, for den er ret peberet! Hvis jeg finder en, kommer den med i et “real deal vs budget” indlæg! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it love it love it. Jeg har også dn forkærlighed for lamper, og har før blogget denne lampe – er vild det enkle, grafiske og industrielle – og stadig praktiske look. Jeg hepper også på en ‘Real vs Budget’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk lækre lamper, intet mindre. Den giver et rigtig godt alternativ til en loftlampe eller pendel

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYT LYS OVER DESIGNKLASSIKERE