HOW TO STYLE: LETTERS

MY LATEST BUYS

 photo Skaeligrmbillede2013-07-19kl110321_zpsbec010c4.png

 1: Abe 2: Kunstkort 3: Vasketøjspose 4: Fåreskind 5: Stol

Jeg ville lige vise jer mine seneste køb; og meget su-venlige køb, måske lige bortset fra Hr. Abe. Hvis I følger os på Instagram – find os på @homesickblog – så har I måske allerede set lidt af det, og jeg har også haft flere af tingene med i tidligere indlæg. Anyways… nu er de mine! Wuhuu ;-) Jeg har ALT for længe ønsket mig Hr. Abe og tror min kæreste blev så træt af at høre på mig, så da han så, at den var på 30% i Imerco og vi havde en tilgodeseddel på 200 kr., så købte vi den. Jeg var en lykkelig lille pige den dag, kan I tro! Vi har tidligere blogget om de fine kunstkort fra Søstrene Grene – her – og da jeg kom forbi dem, for lidt tid siden, kunne jeg simpelthen ikke stå for den fine og farverige stjerne! Som de fleste af jer ved, så har jeg i noget tid været på udkig efter en ny vasketøjskurv og har haft et godt øje til House Doctor’s udvalg. Det endte med at blive den alt for seje vasketøjspose med vaskeinstruktioner på – rimelig praktisk, alligevel! ;-) Og sidst med ikke mindst, bloggede jeg, for ikke ret lang tid siden, om “perfect black chairs” fra IKEA – se indlægget her – og jeg endte altså med at købe ovenstående stol, som nu bliver brugt som kontorstol med et hvidt fåreskind i. Det ser altså ret godt ud, hvis jeg selv skulle sige det! ;-) Hvad er jeres sidste køb til hjemmet? :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Rikke Kopp

  Utroligt fine køb!
  Kan virkelig godt forstå du var lykkelig, da du fik købt aben. Den er også bare et must. Fik den selv i gave for et par år siden og jeg var også nærmest lykkelig :)

  Er ret vild med Ikea-stolen også. Den er faktisk virkelig fin.

  Jeg har selv brugt en del penge på godter til hjemmet på det seneste.
  Jeg har købt:
  – sort krenitskål
  – Hay about a chair i helt sort med skindpude
  – sort String pocket hylde (ja jeg er meget glad for sort :D )
  – Ferm living plaid (den i sort/grå/hvid med grafisk mønster – lækreste tæppe ever!)
  – WE magasinholder
  – Anton Corbijn plakat fra Fotografiska

  Det var alligevel en del – nok mest fordi det ikke er helt billige ting. Men det er også lækre køb, som jeg er utroligt glad for og som er tidløse nok til at kunne bruges i maaaange år :)

  Hav en dejlig weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aben er for nice! Den er så fin, lige meget hvor den hænger :-D Ja, de har altså nogle overraskende fine stole. Jeg er helt vild med netop den der stol.. det er godt nok i plastik, men den er ret elegant alligevel. Og rigtig fin med et lammeskind over. :-) Hold da op, du har godt nok lave nogle alt for lækre køb. Jeg er v i r k e l i g misundelig! Jeg kunne faktisk godt tænke mig alt på den liste der :-D Du har ret i, at det er nogle dyre ting, men det er da også nogle gode investeringer, hvis du spørger mig. Det er jo noget, som du vil beholde i mange mange år. :-)

   Også dejlig weekend til dig! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise a

  Ej altså – den abe har virkelig også stået længe på min ønskeseddel. Har det været en bestemt butik, hvor den var på tilbud, eller er det over hele landet og gælder stadig? :-)

  Mine sidste ting til hjemmet – godt nok fødselsdagsgaver – var tallerkner og termokrus fra Rosendahl grand cru :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var vidst i bestemte butikker, men i de fleste! Jeg tror desværre ikke, at den er på tilbud mere, men det betaler sig, at holde øje. :-) Det er altså også lækkert med nye tallerkner og termokrus.. det kan man altid bruge! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre køb!! Jeg er også helt tosset med aben og har
  anskaffet mig den for nylig. Jeg var så heldig at købe den af en
  pige til 400kr helt ubrugt. Hun var nemlig ikke så vild med den.
  Den havde længe stået på min ønskeseddel og så måtte jeg jo slå
  til! (; Ellers så er min kæreste og jeg lige flyttet i splinterny
  lejlighed, så vi har sådan set erhvervet os en masse, masse nyt her
  på det sidste. Slå gerne et smut forbi min blog (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fedt! Hvor heldig har man lige lov til at være :-D hehe. Uh dejligt med en masse nye ting og en ny lejlighed. Man kan altid bruge nyt og man har jo en god grund til at bruge en masse penge, når man flytter ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jossefin Nørgård

  Hej, hvor har du køb vasketøjskurven? Ved du om den er til
  at få fat på i København? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: LETTERS