SKØN BOLIG PÅ 67 KVADRATMETER

CONCRETE

 photo beton3_zpscc173f40.jpg photo beton4_zpsf1a85a14.jpg photo beton2_zps7adea541.jpg photo beton1_zpsbe9375df.jpg
Source: Daniella Witte, The boo and the boy, Inger Johanna, Elle Decoration

Tror jeg har fået et lille crush på brug af beton i indretningen, det tilfører noget råt til hjemmet, som jeg rigtigt godt kan lide. Sådan en rå væg ville være det optimale, men betonhylderne på det øverste billede ville nu også gøre sig godt hjemme hos mig. Hvad synes I forresten om beton-lysestagerne? Hvis det er noget I kunne tænke jer en DIY på, så giv lyd :-)

Mette.

Photobucket

10 COMMENTS

 • Sikke nogle fine inspirationsbilleder. Jeg er også tosset med beton for tiden! Jeg skal selv flytte i lejlighed i København her til august. Dog må jeg nok indse, at dette ikke kommer til at inkludere særlig meget beton. Måske lysestagerne dog ville være realistisk? Derfor vil det være lækkert med en DIY på disse! :-)

  xx L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beton er for lækkert! Ville også ønske at der var mere af det i min lejlighed ;-) Skal nok lige smide et indlæg op med lysestagerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke smukke billeder I har fundet. Jeg vil meget gerne se en DIY på lysestagerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det også! Roder bare lidt rundt i, hvornår man kalder det “beton” og hvornår det er “cement” – kan I hjælpe “Blondie” her?? Er det noget med, at man laver beton AF cement?? eejjj jeg er lost…

  Nå men vi i lige flyttet i hus. Her er en lang lækker væg som jeg i første omgang drømte om at give noget Piet Hein Eek tapet med brædder i grålige nuancer… Aner ikke om nogen fatter hvad jeg skriver her, men PHE har virkelig lavet nogle fede tapeter!! Google! Nå men det ville stå os i over 5000 bananer, og det har vi sgu ikke råd til :( Anden mulighed er noget med cement væg/beton væg/pudset væg i en meget rå udgave. Man MÅ da kunne male eller pudse op eller hvad ved jeg? For sådan noget concrete-tapet bliver også for dyrt…

  Tips til gør-det-selv-beton-væg modtages med kyshånd! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvis du er blondie, er jeg vidst også, for jeg kendte faktisk heller ikke lige helt til forskellen :-D fandt dog denne gode beskrivelse: “The primary difference between concrete and cement is that concrete is a composite material made of water, aggregate, and cement. Cement is a very fine powder made of limestone and other minerals, which absorbs water and acts as a binder to hold the concrete together. While cement is a construction material in its own right, concrete cannot be made without cement. The two terms often are incorrectly used interchangeably, but concrete and cement are distinctly separate products.” – håber det gjorde dig klogere :-D

   Der skulle meget gerne komme et diy indlæg med noget beton-halløj, når Mette engang er kommet hjem fra ferie ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg fandt dette link:
  http://karapaslaydesigns.com/diy-concrete-wall/
  Skal snart prøve det af… Altså når jeg har fundet ud af hvad “ardex” er for et produkt. Måske kan Silvan hjælpe!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow,hvor er det fedt! Ja, mon ikke de kan hjælpe med det – håber i hvert fald, at du får det prøvet af, for det ser jo virkelig godt ud! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hu, faldet lige over jeres lækre billeder. Er netop ved at renovere lejlighed – og overvejer at lade en betonvæg stå helt rå. Vi har netop været i gang med at skrabe tapet af, men er lidt i tvivl om, hvorvidt man skal male/spartle/andet ovenpå den rå beton. Synes egentlig den er cool som den er, men tænkte om der skal noget på, så den ikke står helt rå og evt afgiver støv/puds hvis man læner sig op af den? Håber I kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise
   Det lyder da vildt fedt! Du kan bruge det der hedder forankringsgrunder, så der ikke falder puds ned. Det går simpelthen ind og lukker fuldstændig, så muren ikke kan suge noget. Det er super fedt så længe I har betonvæggen, men vær opmærksom på at det kan være svært at pudse væggen op igen. Spørg evt. nærmere ind til forankringsgrunder i dit byggemarked :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKØN BOLIG PÅ 67 KVADRATMETER